Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Tokat Medical Park Hastanesinin Davranış Bozukluğu

Tokat Medical Park Hastanesinin Davranış Bozukluğu
17 Şubat 2023 10:16

Medical Park tokat hastanesinde eşimin sendikasından dolayı hakkım olan sendika indirimini uygulamalarını talep ettiğimde bana indirim uygulamak istemediler. Uyardığımda benimle polemiğe girerek kartını göreyim diyerek sert kaba bir ifade ile sert çıktı. Eşimin kartını ben yanımda taşımamın imkansız olduğunu önceki kayıtlarda indirim yapılıp bu şekilde bir şeyin sorulmadığını hatta diğer şehirlerde gittiğimiz Medical Park hastanelerinde ve bu hastanede dahil daha önce böyle çirkin bir davranışla karşılaşmadığımı belirttim anlamak istemedi. Müşteri iletişim müdiresi olan bayana bu konuyu anlattığımda oda personeline hak verdiğini hastanede insanların kartı olmadan indirim istediğini belirterek bizi hak etmediğimiz bir şeyi talep eden bir insan durumuna soktu. Daha önceki kayıtlarımızda sendika kartımızın bulundu daha önce uygulanan indirimlere göz atarsanız anlarsınız diğer şehirlerdeki medikal hastanelerinde biz sendika indirimimizi talep ettiğimizde hiçbir itiraz ile karşılaşmadık buralarda bize saygı duyulurken siz neden bize bu şekilde davranıyorsunuz dememize rağmen müdüre de bizi anlamak istemedi. Önce para diyerek hizmet veren bir hastane haline gelmiş tokat Medical Park Hastanesi. Ailece yıllardır hastane olarak Medical Park tokat hastanesini kullanıyoruz. İki çocuğumuzun takibi doğumu burada gerçekleşti. Ama bu hastane üç kuruş daha fazla kazanmak için bu kadar küçülüyor. Yıllardır bu kadar gelip ücret ödediğimiz hastanenin bize bu şekilde kötü davranması bizi çok incitti.

tokat-medical-park-hastanesinin-davranis-bozuklugu-1.pdf
24 Şubat 2023 13:09 (Şikayetten 7 gün sonra)

Tülay sonuçtan hiç memnun değil

Hastaneden Ameliyat İçin Randevu Ve Ekstra Ücret Şoku

Tülay
17 Kasım 18:20
Özcan sonuçtan hiç memnun değil

Gebze Medical Park Göz Bölümünde Yetersiz Bilgilendirme Ve Yüksek Ücret Şikayeti

Özcan
23 Ekim 12:36