Burak sonuçtan memnun

Medical Park Pendik Hastanesi'nde Fazla Ücret İadesi Sorunu

30 Aralık 2024 11:25

Konu: Medical Park Pendik Hastanesi'nde Fazla Alınan Muayene Ücretinin İadesi hakkında Şikayet

Sayın Yetkili,
28.09.2024 tarihinde Medical Park Pendik Hastanesi'nin Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları bölümünde çocuğumu muayene ettirdim. Normalde muayene ücreti 1600 TL civarında olmasına rağmen, o gün tarafımdan 2515 TL’nin bir ödeme alındı.
Sonraki iki muayenemde aynı bölümde aynı hizmeti almama rağmen ücretin 1646,59 TL olduğunu gördüm. Bu durum üzerine hastaneyi defalarca arayarak fazla alınan ödemenin iadesini talep ettim. Ancak "Geri dönüş yapılacak" denilmesine rağmen hiçbir sonuç alamadım. Hatta ilk aramamda, "Sizden ödemeyi alan arkadaş işten ayrıldı, konunun ne olduğunu bilmiyoruz" gibi bir cevap aldım.
Bu yaklaşım, hasta haklarını ve tüketici güvenini hiçe sayan bir tutumdur. Tarafıma fazla alınan ücretin iadesi yapılmamış, mağduriyetim giderilmemiştir.
Gereken incelemelerin yapılarak fazla alınan ödemenin tarafıma iadesi için gereğinin yapılmasını arz ederim.

Saygılarımla,

03 Ocak 2025 16:02 (Şikayetten 4 gün sonra)

İhsan sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2023 16:34
Aytekin sonuçtan memnun

29 Mart 2024 15:12

11 Ocak 2024 15:13

14 Ocak 2024 17:32
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Yanlış Bilgilendirme ve Haksız Ücret Talebiyle Mağduriyet Yaşadım

30 Eylül 2025 16:18

Medical Park Hastanesi Kategorileri