Hastane İşlemlerinin E-Nabız Sisteminde Görüntülenememesi

Gülden
22 Aralık 2024 23:544.519

Selamlar, Babam 22.11.2024 tarihin de Kartal eğitim araştırma hastanesinden ambulansla ile Pendik Medical Park hastanesine sevk ettiler. Yoğun bakım bölümünde yatıyor ve entube edilmiş. 02.12.2024 tarihe kadar bütün yapılan işlemleri e nabız sisteminden görebiliyorduk şu an göremiyoruz. Enabız müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattık sorun gözükmüyor bizim tarafımızdan, hastane tarafından sisteme yüklenmiyordur dediler. Babama yapılan bütün tahlil ve işlemleri görmek istiyoruz eğer sorun devam edecekse CİMER'e yazacağım.

26 Aralık 2024 12:48 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba; Daha kaliteli hizmet sunabilmek adına değerli geri bildiriminiz için Medical Park olarak teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz görüşünüz ile ilgili değerlendirmemizi en kısa sürede sonuçlandırmaya çalıştık. Sağlıklı günler dileriz.

29 Aralık 2024 13:28

Benim telefon numaram 5548618090 bu konu hakkında iletişime geçmek isterim

29 Aralık 2024 13:26

Maalesef benim annemi de Medical Park Hastanesi Batıkent şubesine yoğum bakıma kaldırdık ben de tetik sonuçlarını Enabız ve medicalparkın uygulamasından göremedim. Gerekli tetikleri yapıp yapmadıklarından emin değilim. CİMER'e şikayet edeceğim.

Medical Park Hastanesi Annemin Yoğun Bakım Tahlil Sonuçlarına Erişememe Sorunu

Hulya
4 Mart 2024 20:322.958

"Arzu hanıma çok teşekkür ederim, hemen sorunu çözdü"

1 Destek1 Yorum

Pendik Medical Park Hastanesi Ultrason Görüntülerimi Paylaşmıyor!

Mahmut
12 Eylül 2024 17:166.331

10.09.2024 Tarihinde Pendik Medical Park Hastanesine çocuk hastalıkları bölümüne kızımı getirdim. Burada doktorumuz şika...

Öne ÇıkanKonular

Medical Park Hastanesi Kategorileri