Adem sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2023 04:00

Ağır MS hastasıyım. Yüzde 62 engelliyim. Kasılma gözlerde bulanık konuşma bozukluğu ile muayene oldum. ****  isimli doktora emar sonucumda beyinde birçok lezyonun olduğunu gördü. Ağır ilaç kullandığım için yan etki yaşıyordum. İşe gidemediğimi söyledim, biraz istirahat raporu yazacağım. Dinlen geçmezse gelirsin dedi. Sonra 2-3 bin tl civarında yeniden emar tahlil istedi. Yaptırdık. 3 Tesla emar cihazı sandım, burada çok belli olmaz minimal plaklar. Eğitim araştırma hastanesine git dedi. 7 saat hastanede bekletti sonuç rapor için. En sonunda Parol verip istirahat raporunu da yazamıyorum başhekimlik kızar dedi. Başhekime çıktım, durumu gördü. Siz yazın, onay veririz dedi. Sonra telefonda başhekime istirahat vermiyorum bunlar rapor için gelmiş dedi. Bize gelince rapor yazarım ama başhekim kızar. Durumun kritik ama elimden bir şey gelmez dedi. Başhekim arıyor, yazın diyor *** Dr. Olmaz diyor, bize gelince veririm diyor, ilk şu tahlili yaptırın diyor. Sonra anladık ki vaat verip organize olmuşlar ve 3 bin tl yakın masraf çıkartıp ihmalkarlık yaparak benim paralarımı alıp Parol yazarak gönderdi. Savcılığa suç duyurusunda bulunacağız. SGK'ya şikayet edeceğiz. Hastaneden çıkarken birden fazla mağdur olduğunu öğrendik.  Hastane yönetimi başhekimlik bu ihmalkarlıkları için uyarmasına rağmen dikkate almadı. Belki de organize şekilde hastalardan para kazanıyorlar bu şekilde. O hastanede fizik tedavide gördük, 1 hafta kadar fizikle alakası yok. Sıcak havlu ve Çin malı portatif pilli tens cihazı takip 25 dakika sonra seansı bitiriyorlar. AKP il başkanı, ilçe başkanı bunları neden görmüyor?  *** bey, *** hanım, *** hanım, 3'u yüzünden hastalar sonuçsuz mağdur.

Adem
Adem
14 Ekim 2023 16:03

Yayınlansın

13 Haziran 2025 19:21
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2023 10:19
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede Bilgi Verilmeden Yapılan İşlemler Ve Eksik Ödeme Mağduriyeti

24 Nisan 2025 18:50
hastanede-bilgi-verilmeden-yapilan-islemler-ve-eksik-odeme-magduriyeti-1.pdf
Elis sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2024 17:39