09 Kasım 2024 01:10

Media Markt'tan Philips dikey süpürge aldım. Alırken bana ekstra kasko paketi verildi. Kasko paketinin içinde memnun kalmazsanız iade edebileceğimizi söylediler. Bir yıl içerisinde yaklaşık 3 kere garantiye gitti. Ben iadesini istediğim halde herhangi bir şey yapılmayacağını, yazılı bir beyan olmadığı için sözlü beyanın geçerli olmadığını söylediler. Philips'in mağduriyetimi gidermesini istiyorum. Bu ürünün acilen iadesini talep ediyorum. Media Markt'a gittiğimde bana ürünü satan kişinin işten ayrıldığını ve bizim herhangi bir şey yapamayacağımızı söylediler. Philips'e yönlendirdiler. Philips müşteri hizmetlerini aradığımda, ürünü satan kişinin Media Markt olduğunu ilettiler. Onların mağduriyetinizi gidereceğini söylediler. Ben üründen hiçbir şekilde memnun değilim. Philips'in veya Media Markt'ın acilen bana ulaşıp mağduriyetimi gidermesini talep ediyorum.

09 Kasım 2024 08:55 (Şikayetten 7 saat sonra)

Merhaba Duygu K. “Philips Dikey Süpürge İade Sorunu: Media Markt Ve Philips Arasında Mağduriyet” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

10 Kasım 2024 14:27

25 Ekim 2023 22:48
Mustafa sonuçtan memnun

11 Ocak 2024 08:25
"Bana en kısa süre içinde dönüş yapıldığı için ve çözüm bulunduğu için teşekkür ederim"
Philips Robot Süpürge Media Markt
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2023 09:58

Garanti Sonrası Philips Süpürgemde Arıza Devam Ediyor

26 Mayıs 2025 17:50
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Ayşenur
22 Şubat 2025 18:20