McDonald's Ankamall'da Saygısız Çalışan Davranışı Ve Yetersiz Hizmet

12 Haziran 2024 13:43

Ankara Ankamall, McDonald's mağazasında 12.06.2024 tarihinde saat 13:00 civarı sipariş vermek için sıraya girdim. Yeni bir sistem gelmiş ve kasanın yanında bulunan büyük ekranlardan sipariş veriliyormuş (görmedim). Uzun bir süre kasada bekledim, bakan olmayınca ilgili çalışana seslendim. Yan taraftan sipariş vereceksiniz dedi. Ben de o zaman söyleyin, insanlar burada beklemesin dedim. Kendisi de bunu bana söylediğini söyledi. Belki söylemiştir, bilmiyorum ama duymadım. O zaman söyleyin, kasada beklemeyelim dedim. Arkasını dönüp beni taklit etti. Kafa salladı. Kesinlikle bundan dolayı şikayetçiyim. Takındığı tavır ve üslup kesinlikle saygısızcaydı. Arkasına dönüp kafasını salladı, yanındaki çalışan arkadaşları da kendisini uyardı, benim gördüğümü söylediler. Sonrasında ise şikayet kaydı oluşturmak istediğimi söyledim. Üzerine yaptığı tavrı da kabul etti. Üzerine basa basa evet yaptım diyerek bana sert çıkıştı. Çalışma arkadaşları da şahittir. Müşterilere üslupsuz davranıyor ve kafa hareketi yapıyor, beni taklit ediyor. Bu nasıl terbiyesizlik? Nasıl beni taklit edebilir? Bu nasıl çalışan? Kendisinin ismi N*****. Çalışanlar şikayetimi almadı, bunun için de şikayetçiyim.

13 Haziran 2024 10:20 (Şikayetten 20 saat sonra)

Firat sonuçtan hiç memnun değil

Ankamall McDonald's Şubesinde Hijyen Ve Müşteri İlgisizliği Sorunu

27 Eylül 2025 19:30
Ankamall McDonald's Şubesinde Hijyen Ve Müşteri İlgisizliği Sorunu
Çıray sonuçtan hiç memnun değil

McDonald's Mesa Plaza'da Sürekli Yaşanan Sorunlar

Çıray