Onur sonuçtan hiç memnun değil

Mba Okulları Ümraniye Ve Çamlıca Kampüs. Kreş Egitim Anlayışı Fiyasko

03 Aralık 2023 02:02

Okul tamamen hayal kırıklığı 4.5 yaşındaki oğlumuz psikolojik ve fiziksel. Şiddet gördü sonrasından okuldan aldık kampüs müdürü açıklama. Yapamadı kamera kayıtlarını izlemelerini istedik. Oğlumu okuldan alırken ben bizzat yardımcı öğretmenin çocuğu sürükleyerek sınıfa soktuğunu gördüm konu ile ilgili uyardım. Sonrasında neler neler okuldan aldık genel müdürlük ile görüştük bize Ümraniye kampüsün süreci yönetemediğini için Çamlıca kampüse yönlendirdiler. Orada ilk günde rehberlik öğretmeninin yanında branş öğretmeni okulu yetersiz olduğunu iletti. Ve başka okul önerilerinde bulundu. Burada imkanların kısıtlı olduğunu ve yardımcı öğretmen olmadığını iletti sonrasında okuldaki alışma. Sürecinde 4 gün sonunda sürecin olumsuz olduğunu oğlumuzun oyuncak hayvan dizerken konuşturmak yerine dizdiğini ve hayvan sesi taklit ettiği ilettiler. Gerçekten çocuk psikolojisinden anlayamayan sanki lise öğrencisi gibi gören eğitimden uzak insanlar topluluğu. Ayrıca maddi zararımızda ayrı konu bize bedel iade edilmedi.

profile profile profile

Uğur Okulları Müdürüyle Gerilim Dolu Görüşme

31 Aralık 2024 18:49
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Mba Okulları Ümraniye Kampüsü Kreş Psikolojik Şiddet

12 Kasım 2023 00:02
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Mba Okulları Ümraniye'de Öğretmenler Tarafından Fiziksel Ve Psikolojik Şiddet!

04 Ağustos 2023 03:32

21 Mart 2024 11:16