30 Mart 2024 18:32610
Bekir'in Teşekkür Mesajı
Maydonoz Döner tarafından aranarak sorunum çözülmüştür. Maydonoz Döner firmasına ve özellikle Melike hanıma ilgisinden ve tavrından dolayı teşekkür ediyorum. Tamamen çözüm odaklı olarak sorunumu ortadan kaldırdı. Ayrıca Maydonoz Döner Forbes Şubesinden Ferhat beye de ilgisinden dolayı teşekkür ederim.

29.03.2024 günü saat 19:03 te Migros Yemek üzerinden İzmir İli Buca ilçesi Maydonoz Döner Forbes Şubesinden 4 adet large et döner sipariş ettim. İftar vakti oturduk herkes 1er ısırık aldı. 1 tanesini tavuk döner göndermişler. Migros'un canlı destek kısmıyla görüştüm ve uzun süre firmaya ulaşamadılar sonrasında bana aradaki fark iade edilecek dediler. Bende kendilerine tavuk yemiyoruz biz paramızı iade etsinler dedik. Bir ısırık alındığı için firma bir türlü iadeyi kabul etmedi. Bende ilgili şube ile görüştüm ve sipariş ettiğim şey et ben bunu ısırmadan tavuk olduğunu haliyle anlayamam kendinizi benim yerime koyun dedim. Sizin hatanızı ben niye ödüyorum dedim. Zarla zorla tamam iade edelim dediler. Bugün aradaki farkın iade edildiğini öğrendim. Anlayacağınız Maydonoz Döner Forbes Şubesi hem bilerek yanlış ürün gönderiyor. Hem de paranızı iade edeceğiz diyerek yalan söylüyor. Tavuk yenmedi öyle duruyor Maydonoz Döner Forbes Şubesi paramızı vermedi Migros Yemekte buna ön ayak oldu.

31 Mart 2024 16:01 (Şikayetten 21 saat sonra)

Değerli Bekir B. Öncelikle iletmiş olduğunuz geri bildirim için çok teşekkür ederiz. Her türlü görüş, yorum, öneri ve şikayet bizler için büyük önem taşıyor. Yaşadığınız olumsuz deneyimden ötürü üzüntülerimizi sunarız. Konuyla ilgili inceleme sürecimizin başladığını ve gerekli kontrolleri yaparak sizlere en kısa zamanda bilgi vereceğimizi belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Maydonoz Döner

31 Mart 2024 16:54

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek memnuniyet sağlanmıştır. Saygılarımızla, Maydonoz Döner

Bekir
31 Mart 2024 16:56

Melike hanıma ilgisinden dolayı ve çözüm odaklı olduğu için çok teşekkür ederim.

Bekir
31 Mart 2024 20:27

Maydonoz Döner De Müşteri Memnuniyetsizliği

12 Nisan 2024 20:09708

"Sıcak yaklaşımı konuya odaklı çözüm sağlaması her şeyi ile 10 numara teşekkürler Melike"

15 Haziran 2024 21:40754

"Merhaba Bugün itibariyle Irmak Hanım tarafından tarafıma dönüş yapılıp ücret iadem gerçekleştirildi. Kendisine ve markaya hızlı dönüşleri ve ilgileri için teşekkür ediyorum."

Maydanoz Döner Vazgeçilen Siparişleri Almıyor

30 Mart 2024 21:10445

"Önceden söylenip ama yapılmayan ücret iadesini yaptığınız için teşekkürler"

Maydonoz Döner Konya Kılıçarslan Şubesi

25 Haziran 2023 00:091.447

Maydanoz döner Konya Kılıçarslan şubesinden et döner sipariş ettim fakat tavuk gönderdiler ve et döner parası aldılar şi...

Tümünü Gör
Maydonoz Döner Siparişin Hali Ortada!

Maydonoz DönerSiparişin Hali Ortada!

Göksel
Maydonoz Döner Çok Kötü Servis!

Maydonoz DönerÇok Kötü Servis!

Haydar
Maydonoz Döner Ürün İçinden Kıl Çıkması – Hijyen Sorunu!

Maydonoz DönerÜrün İçinden Kıl Çıkması – Hijyen Sorunu!

Nisa
Maydonoz Döner İçinden Streç Film Çıktı