Ramazan sonuçtan çok memnun

Maydonoz Döner Pişmemiş Yağ Tabakası

14 Ekim 2024 21:27
Ramazan'ın Teşekkür Mesajı
“M*** abi beni aradı ve durumu açıkladı. Makul cevapları ve beni yatıştırdığı için teşekkür ederim. İlk olay anında insan ister istemez fevri oluyor. Umarım hem sizin hem benim başıma bir daha böyle bir durum gelmez.”
13 Ekim 2024 12:38

Yemeksepeti.com üzerinden maydonoz dönerden X large tavuk dürüm söyledim içerisinden çıkan pişmemiş yağ parçası hatta parçaları çıktı üzerine tavuğun içerisinde kıllar gördüm videoda zaten çıkıyor Yemeksepeti'ne bu durum şikayette bulundum bana siparişimin parasının geri iade edileceğini söyledi ben de sadece para mı yani parayla susturuluyor muyum diye sordum kendilerine Maydonoz döneri herhangi bir yaptırım da bulunmayacak bulunup bulunmayacaklarını sordum Bana herhangi bir cevap vermediler maydanoz dönerden son siparişim bundan sonra kesinlikle önünden bile geçmeyeceğim buradan yetkililere ve halka duyurulur neler yediğimiz görün

15 Ekim 2024 12:22 (Şikayetten 14 saat sonra)
15 Ekim 2024 12:42

Muhammed sonuçtan çok memnun

28 Mayıs 2025 14:44
"Param iade edildi Müşteri hizmetlerine teşekkür ederim"
Yener sonuçtan çok memnun

19 Ağustos 2025 21:28
Emre sonuçtan çok memnun

18 Ağustos 2025 20:38
Yasar sonuçtan çok memnun

13 Ağustos 2025 18:08
"Hemen ilgilendiği için ayrıca teşekkür ediyorum İyi akşamlar"