Mavi Cosmetic Parfümde Büyük Hayal Kırıklığı

Mavi Cosmetic Parfümde Büyük Hayal Kırıklığı

Fibabanka alışverişinden 4500 TL'ye aldığım Mavicosmetic'in parfümü doldurmadır. Orijinal parfümle karşılaştırdığımda bambaşka bir koku ve sprey başlığı orijinalinkinden tamamen farklı. Fotoğrafta soldaki ürün orijinal, sağdaki ürün Mavicosmetic'in ürünüdür.

10 Aralık 2024 18:05 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Merhaba, öncelikle belirtmek isteriz ki bütün ürünlerimiz Türkiye yetkili distribütörlerinden temin edilmekte olup %100 orijinaldir. Açılmamış ambalajında bandrollü ve faturalı olarak gönderilmektedir. Bu ürünün tek ve yetkili distribütör firması olan mm Kozmetik Grup’un internet sitelerine girerek yaptıkları açıklamayı okuyabilir, bayileri doğrulayabilirsiniz. Soldaki parfümün satıcısının da listede olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Bizim ismimiz “Mavi Kozmetik”, Mavi Cosmetic değil. Saygılarımızla.

Nazli
11 Aralık 2024 03:27

Hakkınızda ürünlerin sahte olduğuna dair bir sürü şikayet var. Ben Fibabankanın alışveriş sitesine güvendiğim için araştırmadan aldım çok büyük hata yapmışım. Ürünün sahte olduğu çok bariz. Mavi cosmetic yazmışım zaten Google da düzeltiyor mavi kozmetik olarak. Yani sizi kastediyorum.

Merhaba, isim benzerliği olmasın diye düzeltelim istedik. Belirtmek isteriz ki Dünya üzerinde şikayet almamış tek bir firma bulunmamaktadır. Daha önce de belirttiğimiz gibi ürünün orijinalliği nasıl kontrol edebileceğinizi belirttik. Sizden ricamız öncelikle internette ufak bir araştırma yapmanız ve orijinal olduğunu belirttiğiniz ürünün fısfıs yerini kontrol etmeniz, sonrasında da daha önce belirttiğimiz üzere yetkili distribütör firmanın yaptığı açıklamayı okumanız. Eğer hala bizi suçlamak isterseniz hukuki yol herkese açıktır. Saygılarımızla.

Nazli
11 Aralık 2024 11:51

Şikayetlerde sürekli üste çıktığınız da yazıyor. Tabi ki sonuca göre hukuki yolu da düşüneceğim. Siz bunca şikayetten utanmak ne yapabiliriz diye düşünmek yerine herkes şikayet ediliyor politikası izlediğiniz sürece benim sizle bu platformda konuşacak bir şeyim yok. Hiç şikayet edilmeyen tonlarca firma var siz nerede yaşıyorsunuz anlamadım. Kaliteli ve dürüst olduktan sonra şikayet falan olmaz.

Merhaba, isterseniz sizin argümanlarınızla ilerleyelim; iki tane şişe gösteriyorsunuz bir tanesinin sahte olduğu açıkça belli, biz kendimizi üste çıkartmak için değil haklı olduğumuz için kendimizi savunuyoruz. Sizse bizi boş yere itham ediyorsunuz. Nereye başvurmak isterseniz başvurun zaten bu platform konuşulacak bir platform değil. Sizin gibi dünyada yaşıyorum.

Merhaba, aynı zamanda belirtmek isteriz ki soldaki parfüm olanıdır, 2024 yılında çıkmıştır. Diğeri tam görüntüleyemesekte parfüm olmayabilir. EDT veya EDP olabilir. Şişeleri farklıdır. Karşılaştırmasını da Versace yurt dışı sitesinden yapabilirsiniz.

Merhaba, ürünün yetkili distribütör firmasından gelen analiz sonucunu ekte bulabilirsiniz.

Jesus Kozmetik Orijinal Olmayan Ürün

8 Kasım 2023 17:55968

Zaten kullandığım bir parfümü sipariş ettim. Farklı bir versiyonu geldi. Ama onu da kullandığım için fark etmez deyip aç...

Jesus Kozmetik Orijinal Olmayan Ürün

Orijinal Diye Aldım, Çakma Çıktı!

26 Mart 2025 19:193.067

Ürünü orijinal diye aldım, ancak orijinal değil. Bu parfümü 6 senedir kullanıyorum ve görünce hemen orijinal olmadığını ...