Merve sonuçtan hiç memnun değil

Maveraninatolyesi (Instagram) Mağdur Edildik

16 Kasım 2024 14:07

Maveranın Atölyesi adlı Instagram hesabından nişan hediyeliği satan Mavera G** K** adlı şahıs tarafından mağdur edildik. Üzüntüyle belirtmek istiyorum ki nişan için bu konuda mağdur olabileceğimizi hiç düşünmemiştim. Yaklaşık 2 ay önce sipariş vermemin sebebi tabii ki aksilikler çıkabileceği için son gün teslim almamaktı bu konuda dahil kabul edilebilir hiçbir yanı yok durumu kurtarmanın. Oyalandıkça oyalandık, nişan haftasının başında ileteceğini söyledi fakat son gün kala dahi teslim alamadık. Ürünlerin videosu geleceğini ilettiler. Maalesef müdahale edecek zamanımız olmadığı için (kargoya verdik dediler) yazı fontuna karar veremedik. Nişan günü sabahı şubeden almamız iletildi bu kadar karışıklık içinde nişan günü içinde alabilirsek büyük büyük Başarı. Yaşanan probleme karşı bari alıcı ödemeli yapmasaydınız o kadar komik bir bir durum ki. Ödemeyi yaptığımızla kaldık. Umarım başkaları mağdur olmaz.

Mavera
Mavera

Sadece bu paylaştığım görsel söylediklerinize cevap olacaktır.

Merve
Merve

Biz ürünü yapmadınız diye bir şey iletmedik yalnız, ürünü nişan sabahı şubeden almalı (! ) mağdur etmeniz 3 gün önceden kargoya verdik dediğiniz halde vermediğiniz, paylaştığınız fotoğrafı da kargoya yolladık dedikten sonra bize ilettiniz.

Betül sonuçtan hiç memnun değil

Maveraninatolyesi (Instagram) Pişmanlıktır!

11 Eylül 2023 14:52
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2023 15:15

31 Ağustos 2023 22:01
Lux.moda.butik (Instagram) Lux. Moda. Butik Verdiğim Siparişi Yanlış Gönderdi Para İadesi Yapmadı