Murat sonuçtan hiç memnun değil

Photon Türkiye Distribütörü (maveraotomotiv.com) Photon Müşteri Temsilcisi Sorunu

10 Mayıs 2024 02:33

Photon İstanbul distribütörü mavera otomotivden h7 Milestone serisi bir çift ampul aldım. Lakin geçenlerde ampullerin biri bozuldu. Geri gönderim sağladık. Ürünün çalıştığını söylediler. Araçta yanmayan ürün çalışıyormuş. Yeni ürünle değişim yapıldı. Yeni ürün araçta gayet güzel bir şekilde yanıyor. Çok kısa sürmeden diğer ampulde bozuldu. Bu sefer geri gönderim sağlamak istediğimizde müşteri temsilcisi eskiden daha hızlı cevaplama oluyordu yazdığım için tripli bir şekilde cevaplar yazmaya başladı. Orada sağlam Çıkarsa geri gönderim sağlanmayacağını ve iyilikten maraz doğar gibi saçma sapan cümleler kurdu müşteri temsilcisi. Bana sağlam denilen ürün araçta yanmıyor dışarıda usulüne uygun enerji verildiğinde yanmıyor ama arkadaşlar sağlam diyorlar aracım 2023 model transporter herhangi elektronik aksamında bir arıza sorun kesinlikle yoktur. Bana ürünüm yanıp yanmadığını göstermiyorlar. Sadece bir makinedeki değerleri atıyorlar. Sağlam dedikleri ürün hiçbir şekilde yanmıyor. Zaten ayrıca sağlam dedikleri ürün araçta yanmıyor ama, sağlam dedikleri Ürünün yerine gönderdikleri sıfır ampul yanıyor. Müşteri temsilcisi sanki aracımda hata varmış gibi konuşmalara başladı ben de her seferinde diyorum araçta problem yok olsa gönderdiğin ürün çalışmaz sağlam dediğiniz üründe problem var. Beni kala almıyor size bir önceki ampulde gösterdiğim iyi niyet garantisi için oldukça pişmanım gibi şeyler yazıyor. Diyorum ki ürün geldi aracımda herhangi bir problem yokken ürün yanmıyorsa ben bu ürünü napayım garanti kapsamında değişmesini talep ediyorum. Buna cevap vermiyor bozuk ampulü kargo ücreti ödemeniz karşılığında geri göndeririz diyor. Bir sürü soru sordum cevap bekliyorum bana bu cümleyi 3 4 kere yazıp duruyor bende eğer ürün garanti kapsamında değiştirilmezse hukuki yollarla hakkımı arayacağım yazınca bu sefer yumuşak yumuşak alaya alarak benim söylediklerime herhangi bir cevap yazmayarak kargo gönderim ister misiniz deyip duruyor. Bir de bana artık bu ürünle ilgili yazdığınız sorulara mesajlara cevap verilmeyecektir diye karşılık veriyor. Dert anlatamıyorum böyle terbiyesizlik görmedim. Derhal ürünümün garanti kapsamında değerlendirilip değiştirilmesini ve özür dilenmesini talep ediyorum. (şikayet var yazı kurulu lütfen şikayeti olduğu gibi yazın düzgün yazmaya özen gösterdim derdimi en iyi bu şekilde anlatabilirim)

10 Mayıs 2024 09:32 (Şikayetten 6 saat sonra)
Murat
Murat
10 Mayıs 2024 10:20

Ne yazıyorum ne yazıyorlar. Garanti kapsamında değerlendirip ürünü değiştirirseniz yollayın yoksa bozuk olanda sizde kalsın. İnsanlarla alay edip bozuk şeye sağlam demek zaten ne olduğunuzu belli ediyor. Kesinlikle kimseye önermiyorum.

Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresi Dolan Lamba Mağduriyeti

04 Kasım 2024 17:02
Garanti Süresi Dolan Lamba Mağduriyeti
Eray sonuçtan hiç memnun değil

Megane 4 İçin Uygun Olmayan Photon Farlar ve Mavera Otomotiv'in İlgisizliği

11 Mart 2025 18:38

30 Aralık 2024 20:43
Garanti Kapsamındaki LED Ampulün İadesi Reddedildi
Selim sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Ampul Arızalı Çıktı, Satıcı Ve Müşteri Hizmetleri Sorunumu Çözmedi

28 Ağustos 2025 11:09
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Photon Türkiye Distribütörü (maveraotomotiv.com) Photon Milestone Ürününün Kalitesizliği Ve İlgisizlik

18 Ağustos 2024 20:16