Süreyya sonuçtan hiç memnun değil

Tuzla Marvel Estetik Güzellik Merkezi Adeta Bir Pişmanlıktır

07 Aralık 2023 12:42

Tuzla Mercan Hastanesi bünyesinde faaliyet gösteren Marvel Estetik'te yaşadığım olumsuz deneyimler neticesinde hem maddi hem de manevi zarara uğradım. İlk olarak, Alexandrite lazer cihazı ile işlem yaptırmak amacıyla hastane bünyesindeki bu hizmeti tercih ettim. Bu tercihi, evime yakın olması ve hastane güvencesini düşünerek yaptım. Daha önce başka güzellik merkezlerinde paket alarak mağdur olduğum için, bu sefer tek seanslık işlem yapmayı ve böylece memnun kalıp kalmayacağımı görmeyi uygun buldum. Tek seanslık lazer işlemi sırasında, kontrol randevusunun da dahil olduğunu ve herhangi bir süre sınırlaması olmadığını belirttiler. Bu koşullar altında anlaşarak, yüksek fiyatlarına rağmen hizmetlerini kabul ettim ve bu zamana kadar muayene ve kontrollerle devam ettim. Bugün, bu hafta içinde olan kontrol randevumu, adet dönemim sebebiyle gelebilecek durumda olmadığım için ertelemek istedim ve durumu bildiren bir mesaj gönderdim. Ancak, karşı taraf utanmadan ve sıkılmadan, kontrol randevularının tek seanslık işlemlerde 'hediye' olarak verildiğini ve bu randevuyu yeniden veremeyeceklerini ifade ettiler. Bu durum, bana daha önce verilen bilgilerle çelişiyordu ve kabul edilemez bir tutumdu. Ayrıca, adet döneminde lazer işleminin yapılabileceği ve bu dönemde randevuya gelebileceğim yönünde mantıksız bir açıklama yaptılar. Bu saygısız tutumu ve ticari ahlaka uygun olmayan davranışları asla kabul etmiyorum. Ödediğim ücretin karşılığında ne tür bir hizmet alması gerektiğini iyi biliyorum. Bu nedenle, yaşadıklarımı kamuoyu ile paylaşarak bu konuda farkındalık yaratmak istiyorum.

Esteceel Klinik İşletme Üslubu Ve Düzensizliği

08 Ocak 2024 17:39

Yanlış Cihaz Seçimi Ve Eksik Bilgilendirme Nedeniyle Mağduriyet

14 Ağustos 2025 19:05
Devran sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2023 22:32

Eva Light Güzellik Merkezi Memnuniyetsizliği!

29 Nisan 2024 16:21

Zehra Uğurlu Güzellik Merkezi (Kızıltepe) Yenikent'teki Güzellik Merkezinde Yaşanan Olumsuz Deneyim