Soner sonuçtan hiç memnun değil

19 Nisan 2024 11:13

Merhabalar, ben Soner Y*****. Martı TaG sürücüsüyüm. 15/04/2024 tarihinde 32 bin TL ceza yedim ve aracım 60 günlüğüne bağlandı. Martı TaG görevlilerine 5 gündür ulaşmaya çalışıyorum ama hiç kimse bana yardımcı olmuyor. Martı TaG, bizim korsan olmadığımızı ve bize ceza yazamayacaklarını, aksi takdirde bizim arkamızda duracaklarını söylemişti. Mail yoluyla ceza fişimi ve aracımın bağlanma anının resimlerini atmama rağmen hiç kimseden bir bilgi alamıyorum. Aradığımda TaG ceza avukatlarının bana yardımcı olacağını söylediler ama 5 gündür hiçbir şekilde geri dönüş alamadım. Lütfen TaG görevlileri verdiği sözün arkasında dursunlar ve bizi mağdur etmesinler.

20 Nisan 2024 22:35
marti-tag-yoneticilerinden-yardim-istiyorum-1.jpg

Halan cevap bekliyorum

22 Nisan 2024 09:25 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ

Onur
Onur

Merhaba cezanızı ödediler mi? Bende 20.04.2024 saat 02.22 de Ataşehir kentplus önü sivil ekip çevirmesinde 60 gün araç bağlama ve 32.330 TL ceza kesildi. Fakat martı tag uygulamasını indirmeden önce firma ile görüştüğümde tag uygulamasının yasal olduğunu belirtmişlerdi. Eğer benim cezamı ödemezler ise maddi manevi olarak dava açacağım bunun için ne kadar süre beklemeliyim ilk 15 gün beklemeli miyim yoksa direk tag kuruluşuna dava mı açmalıyım? Sizin cezanızı ödediler mi

Soner

Ben hala bekliyorum bana inceleme yapacaklarını söylediler ama burada sorunumun çözüldüğü belirtmişler benim sorunum çözülmedi

Ömer
20 Nisan 2024 22:21
Can sonuçtan hiç memnun değil

Martı Tag Yüzünden Aracım Bağlandı

02 Mayıs 2024 00:19