Cem sonuçtan hiç memnun değil

Martı Tag Yalanları Ve Tutumları

05 Temmuz 2024 01:04

Martı Tag, 1 ay önce aracım bağlandı ve ceza yedim. Martı ile iletişim kurup anlattım, destek istedim. Arefeden 1 hafta önce arayıp destek kararı alındı dediler, sevindim. Sonra dönen olmadı. Tekrar aradım, tekrar tekrar tekrar derken her defasında döneceğiz, telefonunuz yanınızda olsun dediler, yine arayan olmadı. Martı Tag, O** Bey vs., sosyal medyadan bile engellemiş beni. Orada da hakaret etmeden sadece durumu anlattım diye hem de. Yazıklar olsun. Bir de destek olmayacaksanız madem, ne diye arayıp (destek olma kararı alındı) diyorsunuz. 2 aylık araç kirası, ceza, otopark ücreti derken 100.000₺ zararım oldu.

profile profile profile
30 Temmuz 2024 15:11 (Şikayetten 25 gün sonra)

Merhaba, Sisteme kayıtlı iletişim numaranızı aradık fakat ulaşım sağlayamadık. Müsaitliğinizi iletmeniz durumunda konu ile ilgili tarafınıza destek sağlayacağımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ

30 Mart 2025 13:22

Yusuf
Yusuf

Selam. A kral geçmiş olsun tag ekibinden sorununa care bulabildiniz Saygılar ile

Efe sonuçtan hiç memnun değil

Martı Tag Kullanımı Sonrası Araç Bağlanması Ve Yetersiz Destek Nedeniyle Maddi Mağduriyet

29 Eylül 2025 14:29
marti-tag-kullanimi-sonrasi-arac-baglanmasi-ve-yetersiz-destek-nedeniyle-maddi-magduriyet-1.jpg
Nayim sonuçtan hiç memnun değil

Nayim
20 Eylül 2024 15:42
Musa sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2024 15:37