Arda sonuçtan çok memnun

15 Aralık 2023 02:04

Martı tag  sürücüsü olmak istiyorum. Bütün evrakları yüklüyorum ancak kabul edilmiyor. Arkada çantam olmasına rağmen kask ve çantayı gösteren araç fotoğrafı bulunmuyor. Başvurunun tamamlanması için fotoğraf yüklemeniz gerekiyor diyor, sorun nedir acaba?

11 Ocak 2024 01:23

1704925381271.img-0862.jpg
08 Ocak 2024 18:52

Martı tag başvuru sürecim onaylanmıyor istenen her belgeyi yükledim fakat onaylanmıyor yani defalarca denedim başvuru belgelerin alındı en kısa sürede sonuçlanacaktır diyor ama onaylanmıyor ne yapmam kazım artık bir çözüm bulun buna 2 gündür bekliyorum defalarca denedim 2 aydır martı tag sürücü olmak istiyorum olamıyorum.

Ek
08 Ocak 2024 18:50

Olmadı

08 Ocak 2024 18:48

Ek
Arda
Arda
15 Aralık 2023 20:04

Her şey için teşekkür ederim kolay gelsin

11 Mart 2024 14:13 (Şikayetten 2 ay sonra)

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ

Kadir
Kadir

Öncelikle merhabalar martı sürücüsü olmak için başvuru yaptım başvurum onaylanmadı istenilen tüm belgeleri eksiksiz tamamladım lütfen yardımcı olur musunuz

Umut
Umut

Bütün evrakları tamamlamama rağmen araç bilgilerinin ve ruhsat bilgilerini kabul etmiyor giriş yapamıyorum

Oğuzhan
Oğuzhan

Martı tag sürücüsü olmak istiyorum fakat her şeyi eksiksiz olarak yüklediğim halde başvurum onaylanmıyor yardımcı olur musunuz

marti-tag-surucu-basvurum-onaylanmiyor-2.jpg

11 Nisan 2024 21:48
"Teşekkürler"
Martı Tag Kayıt Hatası
Martı Tag Kayıt Hatası
Arif sonuçtan hiç memnun değil

09 Mart 2024 18:42
Martı Tag Kayıt Sıkıntısı