Burak sonuçtan çok memnun

Martı Tag Çözülemeyen Araç Segment Sorunu
06 Ağustos 2024 21:14
Burak'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler.”

Martı tarafından ilgilenilmeyen bir sorun yaşıyorum. Sisteme ilk kayıt olduğumda aracım "Martı Motor Mini" olarak kaydedildi. Daha sonrasında Martı tag çağrı merkezine ulaştığımda aracımın 250 CC olduğunu ve görselde anlatılan gibi Scooter olmadığını belirttim aracım Martı motor olarak yükseltildi. Bir süre boyunca "Martı Motor" olarak yolculuk kabul etmeye başladım. Sonrasında özel sebeplerden dolayı bir hafta boyunca sisteme girmedim. Bu geçen bir hafta sonra sisteme girdiğimde aracımın segmenti tekrardan "Martı Motor Mini" olarak düşürülmüş. Mini segmentteki görsel Scooter görseli yolcular bile şaşırıyor "abi biz Scooter çağırmıştık" diyorlar. Oysa ki benim aracım Bajaj Pulsar N250. Yaktığı benzin ufak motorlara göre yüksek tutarda yolcudan aldığım tutarın yarısından fazlasını yakıta vermek durumunda kalıyorum. Martının sürücü destek hattını defalarca aradım. Fakat bu sorun 3 haftadır çözülmedi. Her aradığımda kayıt açılıyor dönüş yapılacak deniyor. Eski kayıtlara bakılmasını söylüyorum, onlar inceleme altında gözüküyor deniyor. Ama çözüm yok. 250 CC üzeri motorlar Mini olarak gözükmez deniyor. Peki ben nasıl haftalarca Martı motor segmenti altında yolculuk kabul ettim? Sırf bu yüzden artık sisteme giremiyorum maalesef. Bu konuda destek bulamazsam sürücü hesabımı iptal etmek durumunda kalacağım.

07 Ağustos 2024 17:34

Teşekkürler.

07 Ağustos 2024 17:34 (Şikayetten 20 saat sonra)

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ.

Sonuç ne oldu aynı sorunu bende yaşıyorum

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Kategoriyle Sürücü Deneyimi

Murat