Martı Tag Aracım Bağlandı

Harun
13 Ekim 2023 23:59

1 hafta önce Martı tag ile yolculuk paylaşımı yaparken polis çevirmesine denk geldim, aracım bağlandı ve ceza yedim. Cezam bugün itibari ile Martı tag tarafından ödendi ancak aracın çıkarılması için kendi avukatım ile görüşmem gerektiğini söylediler. Aracım 60 gün bağlı kalacak. İstanbul'un her caddesinde afişi reklamı olan bir uygulama. Şirket de yasal olduğunu söylüyor. Madem yasal aracımız neden bağlanıyor. Ya da aracı çıkarmak için şirket avukatları neden yardımcı olmuyor. Benim mağduriyetim nasıl giderilecek.?

10 Aralık 2023 13:16

Aracımla yasal olduklarını söyledikleri için martı tag yapmak için işten ayrıldım ve 1 ay bu şekilde çalıştım. Ancak polise yakalandım, aracım 2 ay bağlı kaldı ve üstelik 60 günlük otopark ücreti ile çekici ücretini de ödemeyeceklerini söylediler. Yasal bir uygulamayız diye her yerde bağırıyorlar, madem yasal aracım neden bağlandı ve aracımın çıkarılması için neden hiçbir müdahalede bulunulmadı. 2 ay boyunca iş bulamadım ve çalışamadım. Yani 3 kuruş para kazanıyım derken daha fazla zarar ettim.

10 Eylül 2024 17:40 (Şikayetten 11 ay sonra)

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ.

Kaan sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2023 18:09

Yavuz