Vural sonuçtan çok memnun

Martı Tag Aracım Bağlandı

Vural
08 Şubat 2024 15:35

Martı tağ aracımı bağladı. Israrla aradığımda yasal bir uygulama olduğunu söylüyorlardı ama aracım bağlandı ve ne yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok. Martı tağı aradım, ilgili birimlerin benimle irtibata geçeceğini söylediler ancak benimle irtibata geçen olmadı. Herhangi bir para ya da bir şey de istemiyorum. Eğer yasal bir durum söz konusuysa, neden bağlandığını anlamıyorum. Bağlanan aracımı nasıl alabileceğimi soruyorum ama kimse cevap vermiyor, sadece destek istedim. Bunu bile yapmadılar. Tağ yapan arkadaşlara söylüyorum; aracınız bağlanırsa muhatap bulamıyorsunuz. Haberiniz olsun ve arabanız iki ay boyunca bağlı kalabiliyor.

profile profile
10 Mart 2024 16:36 (Şikayetten 1 ay sonra)

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ

Yorumlar (6)

Cezanız ödendi mi

Sorununuz çözüldü mü

Ersin
Ersin

Paylaşımlı araç yönetmenliğini çıkacak ucunda aracının cezası kendi aracın ise martı ödeyecek makbuzu attıysan benim ödedi çekici ve otopark sende

Birol

Hangi maile gönderiyoruz makbuzu bilgin var mı

Yavuz
Yavuz
Şikayeti Çözüldü

Çok haklısın tag da çalışanlar robot gibi alo diyebiliyorlar sadece yaptıkları işin ne olduğunu bile bilmiyorlar sorular hep cevapsız

Samet sonuçtan hiç memnun değil

Martı Tag Hizmetinde Yaşanan Mağduriyet Ve Çözüm Eksikliği

Samet
27 Ocak 2025 16:57
Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

Ekrem
14 Mayıs 2024 14:32