Mars Athletic Club - MAC Emaar Mac One Üyeliğimi İptal Etmiyor

06 Temmuz 2024 17:22

Emaar Mac One'a 6 Haziran 2024 tarihinde üyelik yaptım. Salonu kullanmayınca 25 Haziran 2024 tarihinde Mac+ app'i üzerinden üyelik iptali talebi oluşturdum. 1 saat içinde salon yönetiminden aradım üyeliğimi dondurabileceğimi süreç sonunda hala iptal etmek istersem iptal edebileceğimi söylediler. Ben de kabul ettim sisteme girince üyeliğimin iptal edildiğini gördüm. Üyeliğim iptal edildiği için de dondurma işlemi gerçekleştiremedim. 5 Temmuz 2024 tarihinde üyelik iptalimi teyit etmek için aradım sistemsel bir hatadan öyle göründüğünü ancak üyeliğimin aktif olduğunu söylediler. Ben de üyeliğimin iptal edilmesini talep ettim. Bana 24 saat içinde aranacağımı ve iptalin iptal birimi tarafından sağlanacağı söylendi. 24 saat geçmiş olmasına rağmen aranmadım ve bir aylık daha ücret kredi kartımdan çekildi. Müşteri hizmetlerini aradığımda sürekli beklemem gerektiği salona gitsem de hiçbir çözüm sağlanamayacağını söylediler. Muhatap kimse bulamıyorum. Ücret iademin ve üyelik iptalimin gerçekleştirilmesini istiyorum.

Burak sonuçtan memnun

23 Nisan 2024 13:46
"Hızlı çözümünüz ve yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Bu şikayeti yazmadan hiç bu sorunu yaşamamak isterdim ancak hızlı çözümünüz bunu telafi etti. İyi günler dilerim."

26 Ekim 2024 11:15
Üyelik İptali Ve Yanıltıcı Bilgilendirme Sorunu
Üyelik İptali Ve Yanıltıcı Bilgilendirme Sorunu
Sedat sonuçtan çok memnun

05 Kasım 2024 01:29
"Çağrı merkezi anında iade etti teşekkürler"

Üyelik İptalinde Kesinti Ve İletişim Sorunları

31 Ocak 2025 00:21
Üyelik İptalinde Kesinti Ve İletişim Sorunları
Ahmet sonuçtan çok memnun

15 Ekim 2024 14:10
"Yapıcı tavırları için teşekkür ederim."
Macfit Üyelik Yenileme Sorunu: Müşteri Mağduriyeti Ve Eksik Bilgilendirme