Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Tanı Nedeniyle Haksız Ücret Talebi

17 Aralık 2024 18:39

Merkez Kastamonu Anadolu Hastanesi cildiye bölümüne eşim ile birlikte muayene olmak için randevu aldık. Mapfre tamamlayıcı sağlık sigortamız olduğundan özel sağlık sigortaları bölümünde çalışan personel tarafından giriş işlemlerimizin ardından cildiye doktoruna muayenemizi olduk. Muayene olduktan sonra herhangi bir ekstra işlem yapılmamasına rağmen bizden 3700 TL ücret talep edildi. Konuyla ilgili Mapfre müşteri temsilcilerini arayarak sormamın ardından müşteri hizmetleri tarafından tanı kısmının düzeltilerek hasta bilgi formunu doldurup provizyonla görüşüp düzeltileceğini belirtiler. Tanı kısmı düzeltildikten sonra tekrar Mapfre Sigorta tarafından tanı kısmı değiştiği için kabul edilmedi. Ödediğim ücretin iadesini talep ediyorum.
Konuyla ilgili gerekli desteklerinizi bekliyor, iyi çalışmalar dilerim.
Gereğinin yapılmasını arz ederim.

17 Aralık 2024 20:59

Merhaba sayın Mapfre Sigorta ilgilileri; *m* mağdur olan sonunda biz oluyoruz yine *a* aldığımız hizmetin karşılığı bu mu? Diye *p* aylaşmak istiyorum herkes görsün bence *f* irşat geçti mi bir kere sizin elinize *r* azı değilim bu haksız yere alınan ücrete *e* n kısa zamanda iade etmeniz dileğiyle

18 Aralık 2024 07:39 (Şikayetten 12 saat sonra)

Sayın İlgili, Tarafımıza ilettiğiniz konuyla ilgili araştırma yapılarak en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla Mapfre Sigorta

18 Aralık 2024 11:35

Sayın İlgili, Müşterimizin talebi sonuçlanmış olup, ilgili departmanımız tarafından müşterimize bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla Mapfre Sigorta

18 Aralık 2024 11:37

Merhabalar Sayın Mapfre Sigorta ilgilileri bana herhangi bir bilgilendirme yapılmadı ne yazık ki

18 Aralık 2024 13:39

Sayın İlgili; "[email protected]" mail adresinize bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla Mapfre Sigorta A.Ş

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 13:10
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Mapfre Sağlık Sigortasında Anlaşmalı Kurum Ve Limit Sorunlarıyla Mağduriyet

07 Ağustos 2025 19:02
Ali sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2023 17:48