Cihan sonuçtan memnun değil

Mapfre Sigorta Hpv Testini Ödemiyor

Mapfre Sigorta Hpv Testini Ödemiyor
03 Ekim 2023 12:46

02.10.23 tarihinde İzmir özel sağlık sigortası hastenesi kadın doğum bölümüne gittim. Yoğun enfeksiyon olduğu söylendi ve gebelik düşüncemiz olduğu için doktorum birçok test istedi. 10bin liralık ödeme çıktı ve bunun sadece 2bin lirasını Mapfre Sigorta karşılıyor. Hekimim en azından smear ve hpv burada yapalım dedi. Smear testini sigortam karşılarken hpv gibi önemli bir testi sigorta karşılamadı ve sırf bunun için 2700 lira gibi bir ödeme yaptım. Böyle önemli kanser testinin ödeme kapsamında olmaması bu sigorta şirketi için oldukça kalitesiz bir görüntü. Yakın zamanda yaptırdığım tahlillerimizden de ayrıca 2bin lira fark istenmişti hadi ona bir şey dememiştik ama hpv testinin karşılanmaması nedir! Yeni dönemde asla yenilemeyi düşünmediğim firma.

04 Ekim 2023 11:59 (Şikayetten 23 saat sonra)

Sayın İlgili, Tarafımıza ilettiğiniz konuyla ilgili araştırma yapılarak en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla Mapfre Sigorta

04 Ekim 2023 13:35

Sayın İlgili, Müşterimizin talebi sonuçlanmış olup, ilgili departmanımız tarafından müşterimize bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla Mapfre Sigorta

Soner sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2023 14:34
Mert sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2023 16:54
Başak sonuçtan hiç memnun değil

Covid Testi Ödemesi Haksız Şekilde Reddedildi, Mağduriyetim Giderilmiyor

22 Ekim 2025 16:18