Mango Online Alışverişte Mağaza Değişim Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Güngökay
01 Ekim 2024 22:17

Doğum günüm için arkadaşlarımın Mango mağazası online sitesinden aldıkları ürünü mağazanın kendi Ankamall şubesinde üzerine para vererek daha pahalı bir ürün ile değiştirmek istediğimde, online alışverişten alınan ürünlerin mağazalarda sadece renk ve beden değişikliği yapılabildiği, farklı ürün değişimi yapılamadığı belirtildi. Ben ürünü kendi isteğim ile almamışım; haliyle model, beden ve renk konusunda değişim yapmam kadar doğal mağazacılık işleyişinde olabilecek normal bir durum yok diye düşünüyorum. Bana hediye gelmiş ürünü kartınıza iade yapabiliriz diye çok saçma bir karşılıkla cevapladılar. Bana hediye geldiğini, kendime hediye alamayacağım için hediye alan arkadaşıma da kartına iade edilsin demek kadar saçma bir şey olamayacağını belirttim. Ayrıca, online alışverişte ürünlerin değişim ve iadesinin mağazalardan yapılacağı bilgisi mevcutken yapılan uygulama gerçekten Mango'nun vizyonuna hiç ama hiç uymuyor. Hediye olarak gönderilen Kruvaze kesim palto - ref. 77026764-RICE-LM ürünümün mağazalardan değişim yapabilmem konusunda, ki tekrar söylüyorum daha pahalı bir ürün ile değişim yapacağım, Mango'nun kolaylık sağlamasını talep ediyorum. Yapılacak basit bir uygulamanın, ki bu uygulama çoğu mağaza işleyişinde yer alıyor, Türkiye'de tekstil pazarında büyük bir payı olan Mango'nun bu sürecinde yaptığı uygulamada değişiklik yapmaması bizler gibi devamlı müşterilerinde kayıp yaşatacaktır. Konu hakkında ivedi bir şekilde dönüş yapılmasını talep ediyorum.

Sezen sonuçtan hiç memnun değil

Sezen
19 Ağustos 2025 18:47
Milu sonuçtan hiç memnun değil

Milu
23 Temmuz 2025 13:16
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Gülşah
13 Aralık 2023 08:24
Mango Hatalı Gönderilen Ürün Değişimi Yapılmıyor

Julıya
30 Aralık 2024 13:11
Mango'dan İade Bekleyişi: Sipariş Verdim, Para İadesi Gelmedi
Elvan sonuçtan hiç memnun değil

Elvan
02 Aralık 2023 11:17