Mango Mağazasının Tüketiciyi Mağdur Etmesi

Mango Mağazasının Tüketiciyi Mağdur Etmesi
Ogün
26 Kasım 2023 23:06

Trendyol'dan 2 adet Mango Man marka, biri siyah diğeri haki yeşili renkte ceket, tarafımıza kuzenimiz tarafından hediye olarak teslim edildi. Bedenin büyük gelmesi sebebiyle, içerisinde Mango arşiv faturası bulunan ceketleri İzmir Balçova Agora AVM'deki Mango şubesine götürdük. Erkek ürünlerinin Mavişehir'de olduğunu, beden stok sorunu olabileceğini ve ceketlerin iadesinin doğrudan kendileri tarafından yapılabileceğini belirttiler. İşlemi gerçekleştirdik ve ceketlerin Trendyol'dan alındığını da yetkiliye belirttik. Yetkili, iadenin alan kişinin kart bilgilerine doğrudan yapılacağını ifade etti. İade işlemini 11.11.2023 tarihinde B*** S*** adlı personel teslim alarak imzasını atmıştır. İadenin 10 gün içinde banka tarafından yapılacağı bildirildi ve üzerinden 15 gün geçti. Banka iadesinin yapılmadığını öğrendik ve 25 Kasım'da yine aynı şubeye giderek iadeyle ilgili imzalı evrakı göstererek bilgi almaya çalıştık. Aynı yetkili kişiler, bilgilerimizi alarak sonucun 1 hafta içinde belli olacağını söyleyerek bizi gönderdi. 26 Kasım Pazar günü Mango şubesinden arandık ve 2 adet ceketin iade işlemlerinin yapılamayacağı bildirildi. Trendyol'dan iade etme süremizin dolmasından 16 gün sonra tarafımıza bildirilen bu durum nedeniyle mağdur olduk. 2400 TL tutarında zararımız var ve Mango mağazası tarafından mağdur edildiğimizi düşünüyoruz. Üst yetkililere ve tüm tüketicilere durumumuzun duyurulmasını istiyoruz.

Aysemin
25 Nisan 2024 00:05
Mango Kargomdan Başka Ürün Çıktı
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Özge
20 Kasım 2024 12:24
Selinay sonuçtan hiç memnun değil

Mango Ve Trendyol Arasında İade Karmaşasıyla Mağdur Oldum

Selinay
25 Nisan 2025 19:47

Hilal
25 Ekim 2024 17:30
Mango Satıcısının İade Sorunu
Mango Satıcısının İade Sorunu
İrem sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Beden Gönderimi Ve İndirimli Üründe Mağduriyet

İrem