Perihan sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2024 11:46

Sayın ilgili;
Yaklaşık 7-8 ay önce Akasya AVM Mango'dan çok beğenerek bir cüzdan satın aldım. Fakat cüzdan kısa bir süre içinde dağıldı. Fermuarı bozuldu, soyulmalar başladı. Bir ay önce kendilerine bıraktığımda ürünün incelemeye alacaklarını sonuçtan beni haberdar edeceklerini ifade ettiler, inceleme sonucunda hiçbir şey yapılmadan ürün tarafıma tekrar iade edildi. Bu ekonomik şartlarda çok kısa süreli alımlar mı yapmalıyız. Mango büyük bir mağaza zinciri ve kalitesine güvenerek aldığım bu ürünle ile mağduriyet yaşıyorum ve iade veya değişim istiyorum. İlgi ve alakanız için teşekkür ediyorum.
Perihan G****.

Çağrı
Çağrı

Perihan hanım merhabalar. Bu cüzdanı çok uzun zamandır kız arkadaşımla beraber bakıyorduk ama bir türlü nereye baksam bulamadım. En son burada fotoğraftan buldum. Yanlış anlamazsanız ben cüzdanı sizden satın almak isterim. Çok üzülmüştü alamadığı için bunu alıp sıkıntılı diye belirttiğiniz yerleri düzelttirerek kendisine hediye etmek istiyorum. Başka hiçbir yerde bulamadığım için buradan belki satmak isterseniz ben almak isterim 😊🙏🏻

Perihan

Günaydın. Uzunca bir süre tatilde olacağım. Cüzdan yanımda değil. Döndüğümde sizinle iletişime geçerim. Kolay gelsin. 🙏

Mango’dan Aldığım Cüzdan Kısa Sürede Renk Attı Ve Dikişleri Söküldü

Tuğba
31 Ekim 2025 17:19
Mango’dan Aldığım Cüzdan Kısa Sürede Renk Attı Ve Dikişleri Söküldü
mangodan-aldigim-cuzdan-kisa-surede-renk-atti-ve-dikisleri-sokuldu-1.jpg
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Derya
20 Ocak 2024 14:36
Gizay sonuçtan hiç memnun değil

Gizay
03 Temmuz 2024 20:39