Manavgat Devlet Hastanesi Kadın Doğum Doktoru İlgisizliği

24 Temmuz 18:51

Manavgat devlet Hastanesi'ne kadın doğum doktoru ******* **** ******** doktor randevu oluşturup kendisine rahatsızlığımdan dolayı gittim. İlaç tedavisi verip kullanmamı söyledi. Ardından smear testi aldı. 23.07.2024 de gelip sonucu alabilirsin mühürlü kağıt verdi. Dediği tarihte kendisine gittim saat 14:30 sularında sekreteri doktor yok dedi ve beklemeye devam ettim.

Doktor odasına 16:27 gibi geldi 3 tane falan hasta baktı. Sonradan odasına girdim kağıdımı gösterdim, 'hocam sonucumu alacağım' dedim, 'şu an bakamam' yanıtı verdi ve sekreteri 'yarın gelin' dedi. 'yarın çalışıyorum. Gelemem' dedim, 'doktor beyin kağıdına göre izinliyim. Bugüne aldım' cevabını verdim. 'hayır, bakamayız bugün' dedi. 3-4 defa sekreteri tekrarladı.

Doktor bey hiçbir şekilde müdahale etmedi ve sekreterin yüzüne baktığımda ellerini saçlarına getirip mimikleriyle sinirlendiğini gördüm ve ben mağdur oldum. Sekreteri ve doktorun tavırları hiç hoş değildi. Benim sonucum kötü de gelmiş olabilir ihtimali yüksek. Mağdurum bu konuda.

Kadın Doğum Randevularında Büyük Mağduriyet

04 Ekim 08:42

Manavgat Devlet Hastanesi En Doğal Hakkımız Diye Düşünüyorum.

Erdi
20 Aralık 2023 20:21