Mamak Belediyesi İnternetteki Barınak Ziyaretçi Saatleri Güncellememe

10 Ocak 2024 15:51

Mamak Belediyesi Sokak Hayvanları Merkezi'ne gidecektik. Google'dan baktık, Çarşamba günleri 13.00-15.00 arası açık olduğu yazıyor, başka bir bilgi de bulunmuyor. Biz de buna göre bugün gittik. Toplamda 40 km yol gidip geldik ve öğrendik ki merkez bugün kapalıymış. Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri açık olduğu ve 2 yıldır bu şekilde hizmet verildiği söylendi. Yani 2 yıldır güncellenmemiş. Bu kadar yolu boşuna gidip geldik. Şikayet için aradığımda, 'gitmeden bizi arasaydınız, söylerdik' dendi. Ben her işlem için belediyeye teyit mi ettireceğim? Hangi çağdayız ki Mamak Belediyesi'nin internet sitesi hâlâ güncel değil. Bu bilgiyi güncellemek ne kadar zor olabilir ki? Vatandaşın zamanı ve emeği hiç mi önemli değil? Kendi işleri için beş dakika ayıramıyorlar. Bu kadar geri kalmışlık olamaz. Artık 2024 yılındayız ve Afrika'daki kabile devletleri bile internete daha fazla önem veriyor olabilir. Bu, internet cahilliği değil, umursamazlık. Bu kadar basit bir iş bile 2 yıldır yapılmıyor. Bu nasıl bir umursamazlık? Bu nasıl bir belediye çalışması?

Nazilli Belediyesi Sokak Hayvanlarına Yardım Sadece Köpeklere

15 Mart 2024 10:32

28 Aralık 2023 00:03

Abdurrahman
11 Kasım 2023 14:18

29 Aralık 2023 11:58

Sultangazi Belediyesi Veteriner Hizmetleri Gerekli Hizmeti Alamadık.

04 Eylül 2024 14:32