Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Boşuna Verilen Muayene Parası Ve Alınan İlaçlar!

25 Temmuz 2024 16:11

Kendisini öncelikle okuduğu okullar ve çalıştığı kurumları inceleyerek tercih ettiğimizi belirtirim. Prof. Dr. *** *** için Maltepe Üniversitesi Hastanesi'nden 19.07.24 saat 11:00 - 11:15 tarihinde randevu aldık. Hem kendim hem annem için arka arkaya aldığımız randevu saatinde hazır bulunduk. Sebebi ziyaretimiz bir sahil kasabasında oğlumla başlayıp tüm aile bireylerini perişan eden salgın hastalıktı. Muayene için ikimizi birden alıp sırayla hem sözlü hem fiziki olarak şikayetlerimizi anlatıp, muayenemizi olduk. Buraya kadar bir sorun olmadı. Bizden bazı kan ve idrar tahlilleri ayrıca annemden ultrason istedi ve fakat bizden hemen sonra yıllık izin için hastaneden ayrılacağını bu sebeple sonuçları kendisine telefon aracılığıyla iletmemizi rica etti. (Gayet insani ve sıcak bir yaklaşım olduğunu düşünmüştüm) Biz tetkikleri yaptırıp asistanlarının oraya uğradığımızda koyulan tanı nedir öğrenemeden sadece reçete bilgisi ve yediklerinize dikkat edin diyerek uğurlandık. Tamam dedim doktor yazdı. Zaten kendisine önce kendimi tanıtıp mesaj yolu ile tüm rapor sonuçlarını gönderdim. Ve ardından yazdım; Müsait olduğunuzda görüşebilir miyiz? - Kusma ve ishal mikrobik kaynaklı mı oluşmuş? - Annemin safra kesesi için istemiş olduğunuz ultrason sonuçları yorumlarınız? - Referans aralığı dışındaki değerler ile ilgili bir yorumunuz olacak mı? Doktordan gelen cevap: reçetesi yazıldı, ilaçları kullansın, kızartma yağdan uzak dursun. Tekrar yazdım: 'Müsaitseniz arayabilir miyim? ' (Çünkü hem iki kişi adına evrak göndermişim hem de bilgi almak istiyorum) Gelen cevap: telefonunuza reçete geldi mi? Artık ümidim kalmadı, ben de sadece geldi olarak cevapladım. Bu sefer sabah akşam bir yazdı. Şimdi ben Prof. Doktor tercih ettiğim için ekstra ücretlendirmeye tabi tutularak muayene olmaya gittiğim hastaneden elimde neden yapıldığını, sonuçlarının ne anlama geldiğini bilmediğim referans dışı değerler ve bir ton ultrason raporu ile çıktım. Pardon ama bizim tanımız ne? Sonuçlarımızın açıklaması? Doktor olarak görüş vs. Değil mi? Hekim olarak tatil öncesi bir iki randevu daha sıkıştırmak istiyorsanız hastanızı bilgilendirmek durumunda olacağınızı düşünmüştüm, yanılmışım. O kadar ilgisiz davranıldı ki başka bir hastaneye başka bir doktora gidip yorum alıp ayrıca ilgilenmeden yazılan tüm ilaçlar değiştirilerek tedavimizi olduk. Sonuç boşuna verilen muayene parası ve boşuna alınan ilaçlar, ekstra vakit kaybı.

26 Temmuz 2024 08:43 (Şikayetten 16 saat sonra)
Deniz
Deniz
26 Temmuz 2024 11:42

Merhaba, Muayene ve teknik ne için yapılıyor? Ben sonuçla ilgili hiç de söylediğiniz gibi bilgilendirilmedim. Bu yüzden gelişmeleri de detaylı bir şekilde açıkladım. Doktorun mesajları hala duruyor. Reçetenizi gönderdim demek bir açıklama değildir. Ya da siz bunu açıklama görüyorsanız biz sizi tercih etmeyeceğiz, haklısınız.

Elif sonuçtan memnun

12 Ocak 2024 11:06
"Şikayetime istinaden dönüş sağlayan Elif hanıma nezaketi ve çözüm üretme çabasından dolayı teşekkür ederim fakat doktor ve asistanı ile ilgili fikrim değişmedi"
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2023 15:25
Tuna sonuçtan hiç memnun değil

18 Mayıs 2024 09:31
Hicri sonuçtan hiç memnun değil

Maltepe Üniversitesi Hastaneleri Yanlış Teşhis Ve Yetersiz Tedavi Deneyimi!

22 Ocak 2025 11:34

Doktorun İlgisizliği Ve Gecikmesi Mağduriyet Yaşattı