Makbul Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Saygısız Hizmet

Ayşe
21 Haziran 2024 13:57

23 Haziran 2024 06:41

Anasayfa Makbul Makbul Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Saygısız Hizmet

Makbul Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Saygısız Hizmet profile Ayşe 21 Haziran 13:57 0 Çınar Mah. Fatih Cad. No79/A Tabya Şubesi'nden tadına ve tazeliğine bakmak için bir adet badem ve kabak çekirdeği aldım. Ona göre alışverişimi tamamladım. Elemanlardan biri, o kadar insan içinde üslubu bozuk, irite edici ve rencide edecek bir ses tonuyla 'tatmayın' gibi esnafa yakışmayan hareketlerde bulunmuştur. Kasaya gidip kasiyer elemanına durumu ikaz ederken, yine aynı kişi reyondan kasa mesafesi uzak olduğum halde bağıra bağıra rahatsız edici sözlerle taciz etti. Bu da buradan son gelişimdir ki, ifşa ediyorum. Tabya Şubesi'nin ayıbını. Gereğini yapınız.

Ek
24 Haziran 2024 11:58 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli müşterimiz, Yaşadığınız bu olumsuz durum konusunda çok üzgünüz. Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti ve Hijyen şirketimizin en önem verdiği konuların başında gelmektedir. Şikayetiniz ile ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Sevgi ve saygılarımızla.

Makbul Mağaza Çalışanlarının Yanlış Suçlaması!

E.gül
10 Ocak 14:52