Suna sonuçtan hiç memnun değil

Makbul Kuruyemiş Yetkili Skandalı

Makbul Kuruyemiş Yetkili Skandalı
05 Mayıs 2024 00:20

Makbul Kuruyemiş İstanbul Haznedar şubesinde alışveriş yaptım. Draje almak istedim. Bir tane denemek için aldım, tartı işlemi sırasında mağaza sorumlusu 'Yiyemezsiniz' dedi. 'Neden yiyemem?' diye sordum, tekrar 'Yiyemezsiniz' dedi ve azarladı. Ben de 'Parasını verir, yerim' dedim. Bunun üzerine daha da sertleşti, neredeyse araya giren insanlar olmasaydı bana zarar verecek gibiydi. Birincisi, kolunda dövme olan ve sanki madde kullanmış gibi tavırlar sergileyen, gözü dönmüş bir yetkili karşısında korktum ve sinirlerim bozuldu. Paramla rezil olmuş gibi hissettim. Web sayfasında iletişim bilgisi bulamadım, umarım bir yetkili bu mesajı okur ve acilen personel seçimini gözden geçirir.

profile profile
06 Mayıs 2024 09:51 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli müşterimiz, Yaşadığınız bu olumsuz durum konusunda çok üzgünüz. Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti şirketimizin en önem verdiği konuların başında gelmektedir. Şikayetiniz ile ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Sevgi ve saygılarımızla.

Suna
Suna
14 Haziran 2024 20:16

Sayın yetkili, Öncelikle geri dònüşünüz sağladığınız için teşekkür ederim. Mağzaniźdan halen alışveriş yapmaya devam etmekteyim. Perşembe günü tekrar alış verişe gittim. Ürün için poşet istediğimde geçen gün size şikayet ettiğim Mağaza müdürü bana uzattı kendisine sizi şikayet ettim kişisiniz dediğimde evet yanıtını aldım ve Mağaza puanının düşünüldüğünü öğrendim. Amacım mağazanın tümünün ceza alması değildi. Kişi bana saygısızlık yaptı evet ama mağazanın tümü değil ben bir kişi ile sorun yaşadım. Bu ceza biraz fazla olmuş bu beni rahatsız etti. Ben müdür ile sorun yaşadım ona da sanırım iyi bir günü değildi ki bana yansıttı. Benim düşüncem tüm Mağaza çalışan ekipten beddua aldım bunu da istemem. Lütfen bu durumu düzeltelim tatlıya bağlayalım tüm ekibin benim yúzünden cezalandırılması beni üzdü. Sayın bölge müdürü bu durumu iyileştirme için lütfen görüşelim. Teşekkür ederim

Seçil
Seçil

Merhabalar Zeytinburnu şubenizden personel ve çalışma saatlerinizden şikayetçiyim kapıya 21.30 kapanış yazıyor ama saat 9 da gittiğimde pis bir üslupla içeri almıyorlar neymiş 9 da kapatiliyomus buçuğa kadar dükkan toplaniyomus eğer 9 buçuk yazıyorsa kapama saati 9 bucukdur ben neden içeri alınmadım nedeni sorulunca kapanışımız 9 dur deyip baştan savıyorla Tüketici Hakları'na da şikayet edeceğim bu şubeyi

Makbul Tadına Bakılan Ürün

İnci