Halil sonuçtan hiç memnun değil

Makbul Kargo İle Gelen Bayat Kuruyemiş

Makbul Kargo İle Gelen Bayat Kuruyemiş
06 Eylül 2024 20:08

13 Ağustos 2024 tarihinde Ankara'dan 1.988 TL değerinde Makbul denilen bir şirketten kuruyemiş siparişi verdim. Bir süre sonra siparişlerim elime geldi. Fakat kutuyu açtığımda kuru yemişlerin çoğunun bayat olduğu her halinden belliydi. Ben Ankara Cebeci'deki şubelerinden sık sık alışveriş yaparım. Orada kontrol ederek aldığım için bir sorun yaşamadım. Ama iş kargolu satış olunca maalesef bayat, günü geçmiş, tadı değişmiş kuruyemişleri gönderiyorlar. Geri göndermek için geç kalmıştım, gönderemedim. Onun için Makbul Kuruyemiş'ten mümkün olduğunca kargo ile alışveriş yapılmasının sıkıntısını yaşadım. Memnun kalmadım. Bir daha asla kargo yoluyla Makbul şirketinden kuruyemiş almayacağım.

09 Eylül 2024 10:32 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli müşterimiz, Yaşadığınız bu olumsuz durum konusunda çok üzgünüz. Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti ve Hijyen şirketimizin en önem verdiği konuların başında gelmektedir. Şikayetiniz ile ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Sevgi ve saygılarımızla.

25 Ocak 2025 08:06

Maalesef 2000TL alışverişe 200 TL ürün teklif edildi. Oda kargo ile zorunlu imiş. 125TL kargo ücretide bana aitmiş. Almadım. Böyle sorun çözülür mü?

Seher
18 Ekim 2024 07:20

Davut
03 Ekim 2023 22:18
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
28 Kasım 2024 10:07
Kalitesiz Ürün Ve İade Sorunu
Mustafa sonuçtan memnun

23 Eylül 2024 19:37
"Firma tarafından arandım özür mahiyetinde konuştular ilgilendiler. Teşekkürler..."
Makbul. İadesi Alınmayan Ürün
Makbul. İadesi Alınmayan Ürün