Metin sonuçtan çok memnun

Mahir Mobilya Modaya Atılan İftira

30 Kasım 2023 12:50
Metin'in Teşekkür Mesajı
“Mahir Mobilya'ya teşekkür ederim”

Mahir Mobilya hakkında yapılmış olan iftira, aynı kişi tarafından şahsi husumet nedeniyle ortaya atılmıştır. Firmanın müşterisi olmayan bu kişi, koronavirüs salgınının yoğun yaşandığı bir dönemde, tuvaletlerin iptal edilerek sadece personelin el yıkaması amacıyla kullanılmasını sağlamak için ayrılan lavaboyu ısrarla tuvalet ihtiyacı için kullanmak istemiştir. Bu sırada personelimize saldırıda bulunmuş, tır yanında bayan değil erkek arkadaşı ile birlikte şahit olan müşterilerimizin yanında hakaretlerde bulunmuştur. Burası bir mobilya satış mağazasıdır ve tuvalet hizmeti verilmemektedir. Bu şahıslar müşterimiz değildir.

01 Aralık 2023 01:16

Bu şahıs mahir mobilya Moda şubeye iftira atmaktadır kesinlikle müşterimiz değildir firmamızdan Herhangi bir ürün alıp mağdur olmamıştır mahir mobilya 55 yıldır hizmet veren bir işletmedir ürünlerimiz kendi imalatımız ve TÜRKİYE'NiN üst segment markalarıdır firma hiçbir zaman kapatıyor algısı oluşturmamıştır iftirada bulunan şahıs şahsi husumetinden dolayı Mahir mobilya Moda şubemize iftira atmaktadır kampanyalarımızı ve teşhirden satılan ürünlere uygulana artı indirimleri kapatma algısı olarak göstermeye çalışmaktadır sayın modalı komşularımıza ve müşterilerimize 55 yıldır dürüst ve kibar hizmet vermekteyiz bu tür şahsi menfeat peşinde olan iftiracıyı kınıyorum

Metin
Metin
04 Aralık 2023 04:11

Mahir Mobilya'ya teşekkür ederim

Sila Ev Mobilyaları'nda Saygısız Hizmet Ve Sipariş İptaliyle Yaşanan Mağduriyet

11 Ağustos 2025 11:45
sila-ev-mobilyalarinda-saygisiz-hizmet-ve-siparis-iptaliyle-yasanan-magduriyet-4.jpg
sila-ev-mobilyalarinda-saygisiz-hizmet-ve-siparis-iptaliyle-yasanan-magduriyet-2.jpg
sila-ev-mobilyalarinda-saygisiz-hizmet-ve-siparis-iptaliyle-yasanan-magduriyet-1.jpg
Hande sonuçtan hiç memnun değil

14 Nisan 2024 16:45

13 Kasım 2024 20:58
Koltuk Takımı Kabusu: Satış Sonrası Hayal Kırıklığı
Mevlüt sonuçtan hiç memnun değil

02 Mayıs 2025 14:04
Vienna Home Mağazasından Aldığım Hizmette Mağduriyet Ve İletişim Sorunu
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2023 07:30