Magnum Araba Çekiliş Çubuk

Ahmet
31 Ağustos 2024 11:39

Merhabalar, kolay gelsin, iyi çalışmalar. Magnum Porsche araba çekilişine defalarca katıldım. Bugün merak ettim, ne zaman açıklanacak ve çubukları saklamak gerekli mi diye defalarca katıldım. Magnum kendi sitesinde çubukların saklanması gerektiği söylenmiyor. Bu bir aldatma olmaz mı? Bu konuyla ilgili dönüşünüzü bekliyorum. Elektronik ortamda bu tarz durumlar tuhaf değil mi? Lütfen geri dönüş yapın, yaparsanız sevinirim. Hak boşuna gitmesin. Bir de vergi olayı var. O kadar büyük rakamı bulmak bu zamanda oldukça zor. Lütfen dönüş yapın. İyi çalışmalar. @s**********@gmail.com

02 Eylül 2024 09:43 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimizle ilgili geri bildirimlerinizi kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendireceğimize emin olabilirsiniz. İlettiğiniz konuyu inceleyerek en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Unilever

02 Eylül 2024 12:23

Merhaba, Geri bildiriminiz çözümlenmiştir. Ürünlerimizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Size memnuniyetle yardımcı olabilmek adına soru ve talepleriniz için bizimle dilediğiniz zaman iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla,

Hulya

Aydınlatma metninde çubukların saklanması yazıyor

Magnum Şifresi Çubuk Saklama

Hale
01 Ekim 2024 23:46
Akay sonuçtan hiç memnun değil

Magnum Çekilişinde Çubuk Saklama Sorunu

Akay