Tamamlayıcı Sigorta Mağduriyeti: Tedavi Aksadı

Tamamlayıcı Sigorta Mağduriyeti: Tedavi Aksadı
22 Ekim 22:53

Eşim Gaziosmanpaşa Duygu Hastanesi Kadın Hastalıkları bölümünde muayene olmak için Magdeburger tamamlayıcı sigorta ile muayene olmak istedi. Banko görevlisi, tamamlayıcı sigortası olduğunu beyan etti. İşlemlerden sonra muayenesi olduktan sonra doktorun testler ve tetkik için talepleri olunca tekrar bankoya gidiyor. Hastane, sağlık sigortasında provizyon almadıklarını, işlemlerde sorun olduğunu iletiyorlar. Eşim de beni arayarak sorunu iletiyor. Ben de sigorta firmasını aradığım zaman hastaneyle anlaşmalarının askıya alındığını, provizyon vermeyeceklerini söylediler. Biz de bunu hastane görevlilerine ilettik. Hastanedeki sigorta departmanındaki çalışanlar, hastane yönetiminden bilgi verilmediğini bize söylediler. Şimdi şikayetimiz olarak bu işle kesinlikle bizim bir hatamızın olmadığı, iki kurumun hatalı olduğu, sigorta şirketinin halen bu hastane ile çalıştığı bilgisinin internet sitesinde mevcut olması ve eşimin tedavisinin yarım kalması nedeniyle mağdur durumda bırakıldık. Bu mağduriyetin iki kurum tarafından giderilmesini, tedavinin devam etmesini rica ederiz. Biz bu günler için bu sigortayı yaptırıyoruz, böyle bir mağduriyeti kabul etmiyoruz. Poliçe no: 32283780

22 Ekim 22:53 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Geri bildiriminiz şirketimize ulaşmıştır. Konu ile ilgili, en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Magdeburger Sigorta A.Ş.

24 Ekim 17:42

Merhaba, Talebiniz ilgili departmanlarımız tarafından incelenmiş olup, tarafınıza e-mail ile bildirim yapılmıştır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Magdeburger Sigorta A.Ş.

Osman
24 Ekim 20:47

Teşekkürler

Osman
25 Ekim 16:23

Maalesef ilgilendiğiniz ama hala sorunumuz devam ediyor eşimin yaptırması gereken tetkikleri testleri hala yaptıramadık hastane size e nabız bilgilerini de gönderiyor halen evrak eksik bilgisi veriyorsunuz provizyon vermek istemiyorsanız lütfen açık konuşun eşim 2-3 gündür hastaneye gidip geliyor oyalamayın bizi artık yorulduk işimizi gücümüzü bıraktık bu işlerle uğraşıyoruz lütfen şu konuyu artık çözelim.

Çağlayan
16 Eylül 20:39