19 Eylül 05:33

Madgeburder kasko poliçem var. 25.08.2024'te tek taraflı kaza yaptım. Kaskonun anlaşmalı çekici hizmeti geldi. Çekici sürücüsü beni aracımdan indirdi ve aracına almadı. Orada kaldım. Sonra elektrik sistemi olarak otomatik camları çalışan teslim ettiğim aracımın şoför kapı camı açık bırakılmış ve aküsü bitirilmiş olarak bulduk ilgili özel serviste. Çekicinin aracıma verdiği zarardan dolayı şikayetçiyim. Ayrıca anlaşmalı özel servis olan Çayan Oto Servis, aracımı yapmamak için çok yüksek meblağ tutması amacıyla gerekli gereksiz fazla parça listesi çıkardılar ki aracı yapmayalım. Pert kaydı olsun diye ellerinden geleni yapıyorlar. Dışarıda 70-90 bin TL civarında yapılabilir. Aracı 215 bin TL masraflı ağır hasarlı göstermeye çalışıyor ve aracımın camı hâlâ açık bırakılmış vaziyette duruyor. Yağmur gelsin ıslansın, daha fazla zarar görmüş olsun diye sahip çıkmıyorlar. İkame araç 14 gün olmasına rağmen bilerek 7 gün son saatlerinde mesaj atarak aracı teslim ediniz. Aracınız tamiri mümkün değildir şeklinde nereden geldiği belli olmayan bir mesaj ile muhatap olmaktayım. Aracımın piyasa değerini vermezler ise sonuna kadar şikayetçi olacağım.

25 Eylül 21:53

En iyi firma olan Madgeburder kasko hâlâ bir dönüş yapmadı aracım zaten yapılmıyor ağır hasarlı olarak ön rapor çıkmış dediler ancak hiçbir şekilde arayan soran Yok muhatap olan yok aracımı teslim edeli 25 gün oldu yaklaşık olarak. Bir gelişme yoktur. Sadece ikame araç i elimizden almak için ön rapor düzenlenmesini ağır hasarlı göstermeyi başardılar. Aracımın karşılığında ne kadar para verecekler biz yaptırmak istersek para verecekler mi hiçbir şey bilmiyorum. Bilgi veren de yok. Bir aydır arabasız kaldık çok şükür güya kasko yaptırmıştık.

19 Eylül 05:34 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Geri bildiriminiz şirketimize ulaşmıştır. Konu ile ilgili, en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Magdeburger Sigorta A.Ş.

19 Eylül 15:35

Merhaba, Talebiniz ilgili departmanlarımız tarafından incelenmiş olup, tarafınıza e-mail ile bildirim yapılmıştır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Magdeburger Sigorta A.Ş.

22 Eylül 11:10

Madgeburder kasko ya bir ay içerisinde hiçbir sonuç vermedikleri için çok teşekkür ederim... Süreç uzadığında ikame araç Yok. Kasko tarafından arayan soran Yok muhatap Yok...

22 Eylül 11:16

Fotoğraf larda görüldüğü üzere sol ön teker sağlam fakat servis e vardığımda patlamıştı. Daha başka nerelerde zarar verip vermediğini nereden bileyim. Çekici geldiğinde mesai saatleri dışında imiş çok yerinde ve tatmin edici bir cevap olmuş. Bir malı teslim alan olduğu gibi teslim veren de olmalı. Başkasının malını hor kullanarak zarar verdikleri için hepsinden şikayetçi olacağım. Mesai dışında bu koskoca özel servisin bir güvenlik i bir teslimat esnasında yetkili ya da sorumlu birisi olmalıdır. Koskoca kasko firmasının anlaşmalı çekici servisinin bu kadar sorumsuz ca arabayı oraya atıp gitmesi için beni aracımdan indirip çekici aracına da almaması yani aracımın başından beni uzaklaştırması aracımı indirirken rahat rahat Zarar vermek istemediğini nereden bileyim... Beni neden götürmüyor bu çekici şoförü anlamış değilim. Bana verdiği cevap tatmin edici değildir

Tamamlayıcı Sigorta Mağduriyeti: Tedavi Aksadı

Osman