Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

Mado'da Doğum Günü Sürprizi: Ekstra Servis Ücreti Şoku

Mado'da Doğum Günü Sürprizi: Ekstra Servis Ücreti Şoku
18 Ekim 2024 22:52

Arkadaşımızın doğum günü için 212 outlet Mado şubesine gittik pasta fiyatını sorduk 805 TL denildi. Bize 300 TL servis bedeli yazmışlar bu ne diye sorduğumuz da çatal tabak verdiğimiz için alıyoruz dediler ki biz bunun haricinde de ekstradan şeyler istedik. Çay kahve su vs doğum günü için gitmemiştik zaten spontane oldu tamamen. Yaptıkları şeyin başta söylenilmesini ve kabul etmediğimi beyan ettim. Adisyonu aldım ve şikayet edeceğimi belirttim. Bizden bu parayı yine de aldılar. Ben o zaman dilim pasta isterdim o da tabakla gelecekti tabak parasımı alınacaktı. Sırf doğum günü ve ses etmeyeceğimizi düşünüp böyle bir şey uyguladılar ama ben bunu haksız kazanç olarak gördüm. Yani durumdan bu şekilde yapılması çok şaşırttı. Gereğinin yapılmasını ve paranın iadesini talep ediyorum.

14 Kasım 2024 10:02 (Şikayetten 26 gün sonra)

Değerli Müşterimiz; Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Şikayetiniz, yetkililer tarafından incelenip tarafınıza en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla

20 Kasım 2024 09:34

Merhaba Zeliha Hanım, Görüşmenize istinaden memnuniyetinizi sağlamış olmaktan mutluluk duyduk. Markamıza göstermiş olduğunuz ilgiye ve bizimle paylaşma hassasiyeti gösterdiğiniz düşüncelerinize çok teşekkür ederiz. Saygılarımızla

23 Kasım 2024 15:03

Mado ailesine ve ebru hanıma teşekkür ederim

Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Pınar
12 Eylül 2023 21:28

Gülderen
13 Ekim 2024 00:26
Rezervasyon Fiyaskosu Ve Bayat Pasta Krizi

Mado Eyüpsultan 520 TL Pastadan Alınan 280 TL Lik Servis Ücreti

Ayşe
19 Şubat 2024 20:34
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
24 Mart 2025 15:55
Zeynep sonuçtan çok memnun

Zeynep
19 Kasım 2024 15:02
"Yaşadığım olumsuz deneyimi hızlı dönüşleri için, ilgi, alaka, anlayış ve duyarlılık için genel merkez müşteri hizmetleri ve ormanköy şube müdürü Uğur beye çok teşekkür ederim."