Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Madame Coco 7 Parça Tencere Setinin Kapaklarının Patlayıp Çizilmesi

Madame Coco 7 Parça Tencere Setinin Kapaklarının Patlayıp Çizilmesi
21 Aralık 2023 14:57

İstanbul Arnavutköy Avlu 34 AVM içerisinde bulunan Madame Coco mağazasından 7 parça tencere seti aldık. İki tanesinin cam kapakları ikinci kullanımımızda patladı. Elimizde videoları vardı, bu yüzden mağazaya götürdük ve yeni kapak gönderdiler. Teslim aldım, ürünü eve getirdik. Açıp baktığımızda içlerinde çizikler olduğunu fark ettik. Ürünü zaten toplasan 3 ya da 5 defa ancak kullanmıştık. Kapakları patlayan tencerenin içleri kabarmış ve çizikler mevcuttu. Geri götürdük, incelemeye gitti ve kullanıcı hatası olduğunu söylediler. Onca para verip aldığım ürünün kusurunu bana yıkmaya çalışıyorlar. Ürünü 3 ya da 5 defa ancak kullanmıştım ve kesinlikle sadece tahta kaşık kullandım. Lütfen gereğini yapın, ben ya iade ya da değişim istiyorum. Sizin gibi bir firmaya bu tarz geri dönüşler yakışmıyor.

21 Aralık 2023 15:32

Bu arada İstanbul Arnavutköy avlu 34 AVM nizden den de şikayetçiyim ürünü satarken öve öve bitiremediler bir sıkıntı olması halinde gereğinin yapılacağını mağdur edilmeyeceğimizi bastıra bastıra söylediler. Ama biz ürünü aldığımızdan beri mağduruz. Olmaz böyle bir şey ben kaç defa bu ürün için gittim konuştum söyledim anlattım inceleme de ne oluyorsa artık kabul etmiyorlar kullanıcı hatası olarak geri dönüş sağlıyor ürün. Mağazada çalışanlar müdürü de dahil biz kullanıcılık, bir durum olmadığını söylüyorlar. Da bu ürün nasıl kullanıcı hatası oluyor anlamış değilim.

23 Aralık 2023 12:33 (Şikayetten 1 gün sonra)
25 Aralık 2023 12:51

Hala kimse benimle iletişime geçmedi Madame Coco siz işte bu kadar değer veriyorsunuz müşterilerinize

07 Mart 2024 16:05
Azadeh sonuçtan hiç memnun değil

12 Mayıs 2025 23:19

15 Nisan 2024 11:09
Madame Coco Hasarlı Ürün İçin Hiçbir Şey Yapmadılar
Madame Coco Hasarlı Ürün İçin Hiçbir Şey Yapmadılar
Vasıf sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2024 00:26
Madame Coco Ayıplı Tencere Seti İle Tam Bir Hayal Kırıklığı Yarattı.
Madame Coco Ayıplı Tencere Seti İle Tam Bir Hayal Kırıklığı Yarattı.
Emel sonuçtan hiç memnun değil

06 Mart 2025 07:50