İzmir Park Madame Coco Mağaza Sorumlunuz

09 Mart 2024 17:58

İzmir Park AVM'deki Madame Coco mağazasının sorumlusu K***** Hanım'ın müşterilere karşı egolu yaklaşımı nedeniyle ne zaman gidersek sorun yaşıyoruz. İnanılmaz derecede üslupsuz bir tutum sergileyen bu kadın, insanı Madame Coco'dan alınan bir ürüne gerçekten pişman edebilecek potansiyele sahip. Satın aldığım dörtlü şarap bardağının kırık çıkması üzerine İ**** Hanım tarafından bir ay beklemem ve bu sürenin sonunda ürünün değişim yapılacağının belirtilmesine rağmen, dört kere mağazaya gitmeme rağmen herhangi bir olumlu tutumla karşılaşmadım. Bardak tutarının çek olarak tarafıma iade edilmesini ve farklı bir ürün almak istediğimi belirttiğimde 'ne yazık ki yapamıyoruz' şeklinde tepkiyle karşılaştım. Yaklaşık 5 dakika sonra alt pozisyonda çalışan bir personel gelerek 'Bu konuda tabii ki de destek olabiliriz, istediğiniz ürünü alabilirsiniz. Fiyat farkı söz konusu olursa aradaki farkı tamamlarsınız' şeklinde bilgi verdi. Bu durum, mağaza sorumlusunun işini doğru düzgün yapmadığını gösteriyor. Yaklaşık 8-9 aydır düzenli olarak bu şubeden ürün alıyorum ve diğer personellerin nezaketinden bir nebze olsun örnek almasını düşünüyorum. Gerçekten markaya karşı soğutucu bir etki yaratan bu tür personellerle işbirliğinizi umarım bir an önce sonlandırırsınız.

11 Mart 2024 12:52 (Şikayetten 1 gün sonra)
15 Mart 2024 09:36

Değerli Madame Coco Müşterimiz; Şikayetinize ilişkin tarafınıza dönüş yapılmış olup, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla Madame Coco Müşteri İlişkileri

Aslı sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2023 15:39

14 Ocak 2025 23:12
Agresif Davranışlar Ve Ücret İadesi Sorunu

25 Şubat 2024 22:11

30 Aralık 2024 21:33
Günay sonuçtan hiç memnun değil

05 Ocak 2024 01:31