Madam Steps (madamstepstr) Mağduriyetim

26 Ağustos 2024 17:16

Madamstepstr adlı Instagram sitesinden aldığım ürün elime ulaşmadan almaktan vazgeçtim
çünkü başka bir sitede 200 TL'lik ürünü 999 TL gibi bir fiyata satışa sunmuşlar. Ve ürün yurt dışı ürünü olduğu için almaktan vazgeçtim. Yaklaşık 1.5 ay gibi bir süre geçti ve hala iadem gerçekleşmediği için Instagram'da yazdım ve bana dönüşleri "ürününüzde yok kargo da yok" oldu. Kesinlikle güvenilir bir site olduğunu düşünmüyorum ve yasal olarak her türlü yola başvuracağım. Ürünü alıp sonra tekrar iade edecek işim. Kargodan almadığım için ürünümün gümrükte kaybolması çok normalmiş öyle söylediler. Yani 999 TL mi çöpe atacakmışım demek oluyor bu ufaktan da sanırım tehdit edildim. Sizin yasal hakkınız varsa bizim de yasal hakkımız var. Karar verin ona göre işlem yapacağım denildi. Para verdim üründe yok para da.

01 Eylül 2024 14:46

Instagram da madam stepstr diye bir siteden 999 TL'ye terlik aldım. Ben yurt dışından geleceğini bilmediğim için iki üç güne elime ulaşacağını düşündüm. Bu sürede Temu diye bir sitede aynı ürünü 200 TL'ye gördüm. Ve madam stepstr ten aldığım terliği almaktan vazgeçtim. İlgililere yazdığımda ulaşım sürecinde iptal edemezsiniz dediler. O zaman anladım yurt dışı ürünü ve t. Mu üzerinden 200 TL lik ürünü bana 999 TL'ye sattıklarını. Bunu dile getirerek aradım yetkilileri ancak üründe yok, kargo da yok para da yok denildi. Ürünü kapıdan almadım ve geri döndü. O yüzden kaybolduğunu söylediler. Ve kibar yoldan tehdit edildim. Yasal yollara başvururuz dediler ki benim yasal yollara başvurmam lazım. Kesinlikle bu siteden ürün almanızı tavsiye etmiyorum.

01 Eylül 2024 14:33

27 Kasım 2023 13:17