MACFit (İstanbul Avrupa) Macfit Üyelik İptal Problemi

29 Mart 2024 11:39

Macfit Özdilek şubesinde 25.09.2023 tarihinde başlayan 12 aylık üyeliğimi sonlandırmak istediğimde cayma bedeli ödemem gerektiği tarafıma bildirildi. Ancak özellikle kayıt döneminde aylık üyelik yaptırmak istememe rağmen, istediğim zaman iptal edebileceğim belirtilerek yıllık üyelik yaptırıldı ve cayma bedelinden bahsedilmedi. Şu an Özdilek Macfit telefonlarıma yanıt vermiyor ve Macfit genel müşteri temsilcisiyle yaptığım görüşmede, görüştüğüm kişiye Abonelik Sözleşmeleri Yönetmeliği'nin 22. maddesi kapsamında cayma bedeli ödemeden üyeliğimi feshedebileceğimi iletmeme rağmen, cayma bedeli aldıklarını ve bedel alınamaması halinde icra işlemi başlatılacağını belirttiler. Ancak temsilci, Abonelik Sözleşmeleri Yönetmeliği'ni tanımadıklarını ve sözleşmemi iptal etmeyeceklerini, avukatımla elimden gelen her şeyi yapabileceğimi uygunsuz bir üslupla ifade etti. Durumun incelenmesini ve ilgilenilmesini talep ediyorum.

29 Mart 2024 12:03 (Şikayetten 23 dakika sonra)

Merhaba , Şikayetiniz ilgili birime aktarılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Saygılarımızla MACFit

Nimet
02 Nisan 2024 17:36

Merhaba, bu konuda hâlâ kimse tarafıma ulaşmamıştır.

Fırat

Sorun çözüldü mü?

Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Macfit Üyelikte Söz Verilen Cayma Bedeli Muafiyeti Uygulanmadı, Mağdur Edildim

Yağmur
16 Ekim 22:24
macfit-uyelikte-soz-verilen-cayma-bedeli-muafiyeti-uygulanmadi-magdur-edildim-1.jpg
Hasan sonuçtan çok memnun

Hasan