Cem sonuçtan hiç memnun değil

MACFit (İstanbul Avrupa) Macfit Üyeliğimi İptal Etmeme Rağmen Hala Taahhütlü Gözüküyorum

03 Eylül 2024 22:26

Merhaba,

Size Macfit üyeliğimle ilgili yaşadığım bir durumu anlatmak istiyorum. Üyeliğimi iptal ettiğim halde hala sanki taahhütlü imişim gibi davranılıyor ve spor salonuna gitmememe rağmen her ay ücret ödüyorum. Spor salonu hizmetlerine artık ihtiyacım olmadığı için, taahhüt iptal ücreti talebi bana haksız bir uygulama gibi geliyor. Macfit gibi bir markanın bu durumu düzelteceğini umuyorum. Hem gereksiz yere her ay ödeme yapmamın durdurulmasını hem de cayma bedelinin iptal edilmesini talep ediyorum.

Yardımcı olursanız memnun olurum.

18 Eylül 2024 22:15

Macfit'ten yaşadığım sorunlarla ilgili şikayetimi daha önce dile getirmiş olmama rağmen tarafıma hiçbir geri dönüş yapılmadı! Taahhüdümü iptal etmek istememe rağmen hala yıl sonuna kadar ödeme yapmam gerektiği gözüküyor ve spor salonuna gitmediğim halde banka kartımdan 2780.10 TL gibi fahiş bir ücret çekildi. Hizmet almadığım bir dönem için bu ücretin alınması tamamen haksız ve yanıltıcı bir uygulamadır!

Müşteri memnuniyetini bu denli hiçe sayan bir marka olmamalısınız. Defalarca şikayet oluşturmama rağmen hala dönüş yapılmaması kabul edilemez. Bu sorunun ivedilikle çözülmemesi durumunda, yasal süreç başlatacağımı ve tüm platformlarda bu olayı duyuracağımı buradan bildiriyorum.

Bu kadar büyük bir markanın müşterilerini mağdur etmesi ve hiçbir çözüm sunmaması kabul edilemez. Acilen taahhüdümün iptal edilmesini, ücretin tarafıma iade edilmesini ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum!

Macfit'ten hizmet almadığımı günlerin kanıtını gösteren fotoğraflar ektedir.

1726686844582.2.jpg
1726686844435.3.jpg
04 Eylül 2024 15:59 (Şikayetten 17 saat sonra)

Merhaba , Şikayetiniz ilgili birime aktarılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Saygılarımızla MACFit

06 Eylül 2024 12:48

Şikayetin üstünden 3 gün geçmesine rağmen tarafıma dönüş yapılmamıştır.

12 Eylül 2024 11:10

Şikayetin üstünden 9 gün geçmesine rağmen tarafıma dönüş yapılmamıştır.

27 Eylül 2024 10:45

Şikayetin üstünden 23 gün geçmesine rağmen tarafıma dönüş yapılmamıştır.

22 Ekim 2024 22:59

Şikayetin üstünden 49 gün geçmesine rağmen tarafıma dönüş yapılmamıştır.

Ayşe
Ayşe

Sonuç ne oldu

13 bin tl cayma bedeli yansıttılar

Sude sonuçtan hiç memnun değil

Macfit Üyelik İptalinde Yüksek Cayma Bedeli Şoku

14 Aralık 2024 11:26