Dilek sonuçtan hiç memnun değil

MACfit (İstanbul Anadolu) Macfit Anadolu Hisarı Haksız Alınan Ödemeler

01 Aralık 2023 18:47

Macfit Anadolu Hisarı şubesi, 2023 yılı Ocak ayında 16 yaşındaki oğlum, Anadolu Hisarı Macfit şubesine kayıt yaptırdı. Aylık 670 TL ödemesi olduğunu söyledi ve kredi kartından çekim yaptırdık. Bir ay denedikten sonra oğlum, üyeliğini sözlü olarak iptal ettirdiğini söyledi. Kasım ayı içerisinde ekstrede fark ettim ki Marsspor tarafından her ay düzenli para çekilmeye devam edilmiş. Ve bu 11 aylık sürede ne bir eğitmen ne bir kurum yetkilisi bizi arayarak 'Üyeliğiniz aktif, sizden ödeme alınıyor ama gelmiyorsunuz' gibi herhangi bir uyarıcı mesaj veya arama yapmadı. Hizmet alınmadığı halde, ödemeyi iade etmeyi de kabul etmediler. Haksız kazanç sağlayan ve üyelik sistemini kötü niyetle kullanan bu kurumdan şikayetçiyim. Tüketici olarak hakkımı arayarak, başka kişilerin aynı mağduriyeti yaşamaması için de elimden geleni yapacağım.

04 Aralık 2023 11:20 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba , Şikayetiniz ilgili birime aktarılmıştır. Saygılarımızla MACFit

Dilek
Dilek
04 Aralık 2023 12:41

Tüm şikayetlerimizi ilettik fakat hiçbir şekilde yardımcı olunmadı. Üstelik üyerilik yapan kişi oğlum 16 yaşında ve kullandığı kart benim. Benim yanında olmadan sözleşme imzalatılması bile usulsüzlük.

02 Eylül 2023 00:53

05 Nisan 2025 13:50
Umay sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2023 20:24

20 Eylül 2023 20:22