Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Macfit Ankamall'de Aşağılayıcı Muamele Ve İlgisizlik

18 Aralık 2024 04:21

Macfit Ankamall'de ikinci sınıf insan muamelesi gördük. Biz düzenli olarak 2 yıldır haftanın 6 günü spor yapıyoruz. Salon değiştirmeyi düşünüyorduk. Arama üzerine bize verilen bir günlük ücretsiz hakkımızı kullanmak istedik. Oraya biraz erken gittik, misafir saatine kadar beklememizi söylediler ve saat 20:10 gibi tekrar gittik. Formu aynı anda doldurmamıza rağmen 1 kişi geçemedi. Diğer arkadaş vaktinde yapmadığı için onu da günlük ücretini vererek girmesini sağladık. Geçemeyen arkadaşımız da günlük ücretini vermek istedi fakat bunu söylediğinde "1 günlük mü ya" gibi aşağılayıcı söylemler duyduk. Daha sonra sistemde sorun olduğunu söyledik fakat sistemde bir problem olmadığını söylediler. Daha sonra ise oraya üye olmadığımız için bize "Para verseydiniz üye olsaydınız şöyle böyle olurdu" "Bu size verilen inisiyatiftir, üye değilsen çok da umurumda değilsin" demeye getirildi. Sanki her bedava ve ücretsiz şeye atlıyormuşuz, çingeneymişiz gibi muamele edildi. Allah'a şükür oraya vereceğim 1 aylık parayı 1-2 saatte çıkarıyorum. Çalışan 3. defa baktıktan sonra "Hee kaydınız varmış, o zaman siz geçebilirsiniz" dedi ve giriş yapabildik.

Bizim derdimiz uzaktaki arkadaşlarımızla ortak bir yer belirleyip beraber spor yapmaktı fakat bu burnumuzdan geldi. Çalışanların üslubu ve ilgisizliği bizi yıldırdı. Üye olmayı düşünüyorduk fakat bir daha Macfit'in yakınından bile geçmeyiz. Bize soran olursa da kesinlikle önermeyiz. Şikayetçi de olacağız. İsimleri aklımızda değil ama gidip öğreneceğiz. Gerginlik çıkmasın diye sesimizi fazla çıkarmadık.

Ha bir de içeride zaten nefes alamıyoruz. Bir de salon içerisinde tost veya sucuklu yumurta türevi bir şeyler yapılıyordu sanırım. Spor yaparken kusacaktık. Afiyet olsun ama yani.

profile profile profile
18 Aralık 2024 11:33 (Şikayetten 7 saat sonra)

Merhaba , Şikayetiniz ilgili birime aktarılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Saygılarımızla MACFit

09 Ağustos 2023 23:05

21 Temmuz 2023 00:26
Onur sonucu yetersiz buldu

26 Eylül 2023 11:41
Fatih sonuçtan çok memnun

15 Haziran 2025 15:25
"İlginiz için teşekkür ederim Macfit kullanmaya devam edeceğim"
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2025 18:55