Emre sonuçtan hiç memnun değil

Mac Hastanesi Macbook Bilgisayarım Çöp Oldu.

12 Ağustos 2024 15:33

Benim Macbook Pro'm maalesef ziyan oldu ve tamir edilemedi, hiç olmayan yeni arızalar ile teslim ettiler ve daha çok bozdular.
Birkaç yıl önce fan açma sorunu için vermiştim. Batarya değiştirilsin mi dediler, sorun tekrar yaşanmaz deyince değiştirilsin dedim. Ancak ben bilgisayarı satmayı planlıyorum deyince tamir görmüş bilgisayar satmıyoruz dediler. Yani kendi tamir ettikleri bilgisayara bile güvenmiyorlar. Bu cevabı aldığımda zaten buradan hizmet almakla yaptığım hatayı anladım ancak çok geçti.

Macbook un ilk tamirinden sonra baktım ki kamerası çalışmıyor! Yapacak bir şey yok o ekrana bağlı dediler. Kısa bir süre sonra aynı sorun tekrar oluştu. Sorun oluştuğunda max 10-20 kez kullanmışımdır. Önce para istediler, sonra gönderin bakalım dediler. Bu ikinci macera tam bir yılan hikayesine dönüştü. Bilgisayar aylarca onlarda kaldı. O kadar onlarda kaldı ki ben şehir değiştirdim. Arıyorum parça bekliyoruz diyorlar, bir şeyler bir şeyler. En son 'biz bilgisayarı size teslim ettik zaten' dediler. Dedim nasıl olur saçmalayın, sonra fark ettik ki başkasıyla karıştırmışlar, bir saat başkasının bilgisayarını anlattılar bana. Arıyorum, S**** bey ilgileniyor ona sorun diyorlar. S**** bey i arıyorum, bir açıyor, iki açıyor, sonra açmıyor, ofistekiler 'galiba S**** beyi aramışsınız bizi aramalısınız' diyor. Ben bu numarayı marstan mı buldum kardeşim siz verdiniz o yüzden arıyorum.

En son gönderdiklerinde Wi-Fi çalışmıyor. Çalışan şey bozulmuş yine. Sonra 'siz orada yaptırsanız olmaz mı biz çipi gönderelim vs' dediler. Eminim ki daha büyük bir sorun oluşturdular. Sonra tabii ses soluk yok.

Artık kasten mi başka yerlerini bozuyorlar bilmiyorum.

Sonuç olarak bilgisayarım neredeyse bir yıldan fazla süre süründü ve şu anda Wi-Fi çalışmıyor. Macbook'lar USB Wi-Fi da desteklemiyor.

Bilgisayarım çöp oldu. Yazık.

Datamek Macbook Ekran Değişememesi

26 Temmuz 2024 12:28
Melik sonuçtan hiç memnun değil

Bak Bilgisayar Servisi Mağdur Olmam

03 Ocak 2024 13:36
Bora sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2024 15:55

A1 Sistem Bilişim Elektronik Bilgisayar Tamirinde Yaşadığım Sorunlar Ve Hayal Kırıklığı

02 Ağustos 2024 18:30

22 Eylül 2023 15:42