Facatmaca sonucu yetersiz buldu

Lydsto R1 Robot Süpürgem Şarj Almıyor🤷🏽‍♀️

Lydsto R1 Robot Süpürgem Şarj Almıyor🤷🏽‍♀️
Facatmaca
04 Nisan 2024 19:04

Selam, Lydsto R1 robot süpürgemi 2022 Ağustos'ta aldım ve o zamana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ancak birdenbire şarj almamaya başladı. Bunun üzerine yetkili servisi aradım ve 444 10 76 numaralı telefon üzerinden bana gönderim kodu verdiler. Ürünümü gönderdim ve bugün beni arayarak 5.250 TL'lik bir fiyat çıkardıklarını söylediler. Garanti kapsamında olmadığını ifade ettiler. Parayı verirsem yapacaklarını belirttiler. 'Neyin varmış?' diye sordum; oksitlenme oluşmuş, ana kart yanmış ve soketler zarar görmüş. Bunların garanti kapsamında olmadığını, sorumlu olmadıklarını söylediler. Neden sorumlu olmadıklarını merak ediyorum. Ayrıca şikayetleri okuduğumda hemen hemen herkese aynı durumun yaşandığını gördüm. 'Yine olur mu?' diye sordum, 'Evet' yanıtını aldım. Her seferinde bu kadar yüksek meblağları ödemek zorunda mıyız? Ürün kolayca oksitleniyorsa bu büyük bir sorun. Robotu sadece bir kez kullanıp salonda durdurmuştum, evim nemli değil. Durumu anlayamıyorum ve şaşkınım. Servisten haber bekliyorum, eğer gereken yapılmazsa ürünü çöpe atacağım ve bir daha robot süpürge almam. Lütfen acil bir çözüm bekliyorum. Gereken yerlere de şikayetimi yapacağım. İnsanların hakkını yemek doğru değil. Parayı kolay kazanmıyoruz, bu duruma çok üzgünüm ve kızgınım.

20 Nisan 2024 14:07

Lydsto Robot süpürgem süpürdü yerine döndü boşalttı sonra ki süpürmede çalışmadı🤷🏽‍♀️ internette yetkili servis diye arattım bulduğum yeri aradım şikayeti söyledim bana kod numarası gönderdiler yolladım süpürgeyi bir gün sonra beni aradılar ana kartın yandığını bataryanın değişeceğini skot değişmesi olması gerektiğini söylediler ve bunların garantiye girmediğini söylediler🤷🏽‍♀️ kullanıcı hatasıymış su almış bana 5.245TL çıkardılar mecbur kalıp yaptırdım 308 TL kargo parası da ödedim🤷🏽‍♀️çalıştırdım süpürdü geldi toz torbası dolu diye boşaltım yapmadı üçüncü de boşaltım deliği gözüme ilişti bir baktım dolu bir şeyler hemen durdurdum baktım pislik dolu ben temiz ve korunaklı gönderdim onlar bu şekilde pis gönderdiler🤷🏽‍♀️bir yıl garanti verdiler ama hiçbir fatura evrak göndermediler kaç defa aradım yazdım ne yapıldığını ne kadar fiyatlandırıldığına dahil fatura tarafıma iletilmedi🤷🏽‍♀️ şikayetçiyim yeni fiyatının yarısını alıyorlar resmen🤷🏽‍♀️bizler dur demesek tüketiciler olarak bu işin sonu gelmez yakın değiliz ki gidip oturup görerek yaptırıp alalım ne diyorlarsa inanıyoruz veriyoruz parayı🤷🏽‍♀️ WhatsApp ilgileniyorlar döneceğiz diyorlar maalesef dönen yok🤷🏽‍♀️faturamı ne yapıldığına dair evrak istiyorum bu benim doğal hakkım benden o kadar para alındı gerekenin yapılmasını istiyorum eğer bizleri düşünüyorsanız yardım edersiniz neden bizler mağdur ediliyoruz 🤗bir de araştırdım gerçek yetkili servisi değilmiş normal servismiş neden bunu söylemiyorlar ki normalde yetkili servisler kitapçığında yazmalı ama ben görmedim olmadığı için internetten bakıp bulup aradım🤷🏽‍♀️gerçek servisi bulup aradım siz başka servise gönderdiniz onun için garanti dışı oldu süpürgeniz dedi🤷🏽‍♀️ benim yaptırdığım yerde gerçek servise yaptırsan da garanti dışı söyleyeceklerdi size farkı yok dedi inandım mecbur🤷🏽‍♀️ tüketicileri resmen soyuluyor🤷🏽‍♀️benim yaptırdığım yerin telefon numaraları 05415616034 ve 4441076🤷🏽‍♀️4449721

31 Ekim 2024 12:43

Zeynep
20 Ocak 2024 08:39
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
19 Ocak 2024 18:31