Derya sonuçtan hiç memnun değil

Luxottica İstiklal/Beyoğlu Rayban Satış Danışmanı Mağazadan Müşteri Kovuyor

17 Ağustos 2024 12:33

16 Ağustos 2024 tarihinde, üniversite öğrencisi oğlumla İstiklal Caddesi/Beyoğlu Rayban mağazasına gittik. Bu mağaza Luxottica Türkiye'ye ait olduğu için güven vermişti açıkçası. Burada K**** isimli satış danışmanı bizimle ilgilendi, ilgilendi derken tavırları kesinlikle bir satış danışmanına yakışmayacak şekildeydi. Ürünün üzerindeki etiketten model numarasına bakmaya çalışıyorum, öyle bir şey yapamazsınız deyip gözlüğü yüze takıldığı şekilde düz tutuyor, böyle bakabilirsiniz diyor. Oğlum normal camla polarize cam arasındaki farkı anlamaya çalışıyor, normalde tüm güneş gözlüğü mağazalarında olan test aynası gibi camlar olur, asla bu test için yönlendirme yapmadı, o nedenle farkı da test edemedik. Oğlum ısrarla gözlüğü istemese zaten Galataport'ta farklı bir optikçide 700-800 TL gibi daha ucuzunu bulmuştuk. Neyse kasada ödeme yapmak üzere gittik ve kesinlikle açılmamış, koruyucu bandı olan bir tane verilmesini istedik, bize satmaya çalıştığı gözlüğün camında marka stickeri yoktu, kutu yıpranmıştı ve gözlük toz içindeydi. Eline bezi alıp ovalayarak silmeye başladı. Oğlum cep telefonu ışığıyla camdaki çizikleri kontrol ederken ikimiz de bariz çizik içinde olduğunu gördük ve iki kişinin gördüğü şeyi asla kabul etmedi. Ürün ya belli bir süre teşhirde durmuştu, ya da iadeydi. Başka bir tane olup olmadığını sorduk, sadece bunu satabileceğini başka bir tane
veremeyeceğini söyledi. Bu aşamada ben zaten almaktan vazgeçtim, bunu anlayınca ben size ürün satmıyorum hanımefendi deyip saygısızlık yapmaya kalkıştı. Biz Galataport'ta başka bir mağazadan ürünü tamamen sıfır kutusunda, camında marka stickeri olan, temizlik mendili gibi aksesuarları poşetli olarak içinde bulunan tertemiz gözlüğü 700 TL daha ucuza aldık. Hiç planda yokken hem satış danışmanının güler yüzü, hem fiyatların daha uygun olması, hem de ürünlerin tamamen sıfır olarak tertemiz teslim edilmesi sayesinde bir tane de kendime aldım. İletişim becerisi yüksek, dürüst ve müşteri ile saygılı konuşan satış danışmanı her zaman kazandırır. Bu arkadaşın işe ihtiyacı yok galiba, hobi olarak bunu yapıyor. Tavırları ister al ister alma, bana ne seviyesinde.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Rayban Değişim Süreci 5 Aydır Gümrük Aşağı Gümrük Yukarı

Murat
02 Ocak 2024 18:20

Gözlük Siparişimde Hatalı Ürün Ve Saygısız Davranış

Murat
22 Temmuz 2025 16:54

Barış
23 Ekim 2023 10:00
Neşe sonuçtan hiç memnun değil

Neşe
15 Mayıs 2024 19:44