Luxell Firması Davlumbaz Baca Sacını Yerine Takamıyor

Luxell Firması Davlumbaz Baca Sacını Yerine Takamıyor
26 Temmuz 2023 15:382.196

Çok beğenerek aldığım Luxell marka ankastre setimin kurulumu tamamlandı fakat yetkili firma davlumbaz borusunu gizlemek için kutu içeriğine koymuş olduğu baca sacını kesmek için ücret ödemesi talep ettiler. Ömrümde ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım.

Kendim de yıllarca seçkin markaların yetkili servisinde çalıştım. Diğer markalarda böyle saçma bir durum kesinlikle yok madem o sacı yerine takamıyorsunuz kutu içeriğine de eklemeyin sacı kardeşim müşteri isterse sacı ücretli sipariş etsin daha mantıklı.

Luxell hayal kırıklığı yaşattı! Düşünsenize 10 veya 12 bin lira verip aldığınız ankastre setin davlumbaz borusunu gizleme sacını servis takamıyor böyle bir mantıksızlık yok kabul edilemez.

26 Temmuz 2023 15:38 (Şikayetten 1 dakika sonra)

SAYIN Alim Ç. Ben Müşteri Deneyimi departmanından Meryem. Size, şikayetiniz sürecinizde yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağım. LUXELL ailesine katıldığınız için teşekkür ederiz. Yaşamış olduğunuz hayal kırıklığı nedeni ile üzgün olduğumu belirtmek isterim. Sizden gelen bilgiler doğrultusunda konu ile ilgili araştırma yapıp tarafınıza dönüş yapacağımı ve LUXELL iletişim merkezi olarak şikayetinizin çözümlenmesine çok önem verdiğimizi bilmenizi isterim. Her şikayetin, bizi ve süreçlerimizi daha da geliştireceğine yürekten inanıyoruz ve size teşekkür ediyoruz. Luxell ailesi olarak sizler gibi değerli bir müşteri kazanmış olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Saygılarımızla, Luxell

27 Temmuz 2023 13:47

Sorunum çözülemedi genel merkezden arayan Meryem hanıma teşekkür ederim. Şunu belirtmek isterim ki arkadaşlar Luxell den ankastre set alırken bir kez daha düşünün baca sacını kesmeyi bilmiyorsanız almayın yoksa mutfağınızda davlumbazınız sakat gibi görünür

Fatih
Fatih
2 Ağustos 2023 08:58

Boşa firmaya yazmışsın senin dolabın ankastre ye uygun olmadığı için baca sacı takılmamış sen şikayetini dolabını yapan ustaya ileteceksin. Ve her firmada baca sacı kesim işlemi ücretlidir ve yapılacak işlem müşteriye aittir

Luxell Tarafından Mağdur Ediliyorum!

Sultan
Sultan
26 Ocak 2025 15:505.307

Luxell'den ankastre set (davlumbaz fırın ocak 3'lü set ) Luxell'in Sancaktepe meclis Mahallesi bayisinden satın aldığım ...

Luxell Tarafından Mağdur Ediliyorum!

Luxell Kurulan Ama Nasıl Kurulan Kurulum

Cumali
Cumali
10 Temmuz 2023 11:043.769

"Müşteri temsilcisi Meryem Hanım konu ile ilgili olarak yardımcı, yapıcı ve hızlı bir şekilde aksiyon aldı kendilerine çok teşekkür ediyorum"

Luxell Servisi Para Talep Etti!

Nazoşun
Nazoşun
6 Aralık 2023 12:471.656

Luxell marka ankastre set aldım ancak servis, bahane bulup ücret talep etti ve kurulumu gerçekleştirmedi. Şikayetçiyim! ...

Tümünü Gör
Luxell Halı Yıkama Makinesi Hüsranı!

Luxell Halı YıkamaMakinesi Hüsranı!

Sezen
Luxell Ürün Deforme Olmuş!

Luxell Ürün DeformeOlmuş!

Sebahat
Luxell Ocak Seçiminde Aşırı Pişmanlık!

Luxell Ocak SeçimindeAşırı Pişmanlık!

Salim
Luxell Döküm Demirden Çıkmayan Leke Sorunsalı

Luxell Döküm DemirdenÇıkmayan Leke Sorunsalı

Vahide
Luxell Fırının İçindeki Kaplamaların Dökülmesi

Luxell Fırınınİçindeki Kaplamaların Dökülmesi

Luxell Ankastre Fırın Altüst Çalıştığında Kapanıyor!

Luxell Ankastre FırınAltüst Çalıştığında Kapanıyor!

Gazi

Öne ÇıkanKonular