Luxell Ankastre Fırını Aldım İade Talebim Kabul Edilmiyor

29 Mayıs 2024 22:33

İyi Günler Evkur'dan Luxell ankastre set aldım. İlk çalıştırmam dan sonra fırından ses gelmeye başladı. Teknik servisi aradım normal dedi ama normal bir ses değildi ve teknik servis bunu anlamadı. İlk kuruma gelen kisi fırını çalıştırmadı bile! Israrım üzerine arıza kaydı açıldı. Teknik servis gelip firini açtığında, pervane yamuk ondan ses geliyormuş dediler, ikna oldular ama arızalı ürün verdiklerini kabul etmiyorlar. Sesin arızalı olduğunu ben anladım teknik servis anlamadı saka gibi. Pervane yapıldı denildi. Firini yarım saat çalıştırdı suresi bittikten 5 dakika sonra video çekin dedi. Gene ses var gene teknik servis gelecek. Sürekli böyle ara uğraş bekle istemiyorum. 15 günüm dolmadı müşteri memnuniyeti ve ayıplı mal olmasından dolayı ben ürünün iadesini istiyorum. Dönüş yapılmasını ve iadenin onaylanmasını talep ediyorum. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

30 Mayıs 2024 07:46 (Şikayetten 9 saat sonra)
30 Mayıs 2024 08:02

Hızlı dönüş yaptığınız için teşekkür ederim. Bugün teknik servis gelecek görüşme yapıp iade talebi istediğimi söylerseniz sevinirim, Çünkü arkadaşlar onarım yapabileceklerini diyorlar. Evkur da iade için benden rapor bekliyor ve cumaya kadar raporu teslim etmeliyim ki 15 gün ku yasal sürecim doluyor

Hümeyra sonuçtan hiç memnun değil

Luxell Daha İlk Kullanımda Fırının Rezidansı Çatladı

Hümeyra
18 Ekim 2023 15:37
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
27 Eylül 2023 15:46
İlkay sonuçtan hiç memnun değil

Luxell Ankastre Set: Bitmeyen Sorunlar Ve İlgisiz Hizmet

İlkay
16 Kasım 2024 13:14
Demet sonuçtan hiç memnun değil

Demet
08 Ocak 2024 11:07
Sümeyra sonuçtan hiç memnun değil

Sümeyra
06 Eylül 2023 10:45