15 Ocak 2024 20:40864

Luxell airfrey almıştım pişirme sinden
memnumdum Ürünü alalı 1 ay oldu ve airfreyim çalışmıyor. Birdenbire oldu. Tuşlarına ne kadar bastıysam hiç algılamıyor ve çalışmaya baslamiyor.cok üzgünüm ilk taksitini yeni ödedim ve arıza verdi. Yardımcı olur. Musunuz lütfen

16 Ocak 2024 07:42 (Şikayetten 11 saat sonra)

SAYIN Musa B. Ben Müşteri Deneyimi departmanından Nurgül. Size, şikayetiniz sürecinizde yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağım. LUXELL ailesine katıldığınız için teşekkür ederiz. Yaşamış olduğunuz hayal kırıklığı nedeni ile üzgün olduğumu belirtmek isterim. Sizden gelen bilgiler doğrultusunda konu ile ilgili araştırma yapıp tarafınıza dönüş yapacağımı ve LUXELL iletişim merkezi olarak şikayetinizin çözümlenmesine çok önem verdiğimizi bilmenizi isterim. Her şikayetin, bizi ve süreçlerimizi daha da geliştireceğine yürekten inanıyoruz ve size teşekkür ediyoruz. Luxell ailesi olarak sizler gibi değerli bir müşteri kazanmış olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Saygılarımızla, Luxell

16 Ocak 2024 07:48

Bana dönüş yaptığınız için çok teşekkür ederim lütfen mağduriyetimi giderin sizlerden haber bekliyor olacağım

16 Ocak 2024 09:57

SAYIN Musa B. Şikayetvar.com paneli üzerinden 27583753 numaralı şikayetiniz hakkında sizlerle iletişime geçilerek çözüm süreci başlatılmıştır. Süreciniz ile ilgili gerçekleştireceğimiz işlem ve aksiyonlar tarafımızca takip edilerek sizlere aktarılacaktır. Bu süreçte bizlere göstermiş olduğunuz sabır ve anlayışınız için teşekkür ederiz bizlere dilediğiniz zaman iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Luxell

23 Ocak 2024 16:43

Luxell servisinden nurgül hanıma teşekkür ederim hemen dönüş yapıp beni aradılar ve servise yönlendirdiler fakat servisten hala ses yok tamir yapıldı diye dönüş sağlanmadı

5 Şubat 2024 09:03

Luxell marka airfreyim 1. Ayında bozuldu servis benimle iletişime geçti uzun sürede yapıldı. Servis bana ilk basta yapılmadığını olmayacağını değişim fişi vereceğini söyledi airfreyi almaya gittiğimde yapıldı diyerek verdiler eve getirdim 2 kez kullanım sonucu aynı arızayı verdi ve yine çalışmıyor ekran var ama hiçbir tuşu basmıyor

15 Şubat 2024 13:26

Bundan 2 ay önce Luxell marka airfrey aldım 1. Ay demeden bozuldu bana dönüş sağlanıldı tam 1 ayı serviste yapılmasını bekledim ürün elime ulaştı ilk çalıştırmamdan sonra yine bozuldu tekrar götürdüm yine bozuldu almayın arkadaşlar bu markanın airfreyini pişmanlık demek. Servisten değişim fişi istiyorum vermiyor ben böyle ilgisiz berbat bir firma görmedim. 2 ay ya 2 ay içerinde 3 kez bozuldu

25 Nisan 2024 11:36

SAYIN Musa B. Bizlere iletmiş olduğunuz 27583753 numaralı şikâyetiniz tarafımızca titizlikle incelenerek çözümlenmiştir. Çözümlenen şikâyetinizi memnuniyetinizle taçlandırmak isteriz. Şikâyetinizin sonucunu ve sizlerle iletişime geçen müşteri temsilcimizi değerlendirebilmeniz için teşekkür ve anket talebi gönderilmiştir. Anketimize katılmanızı rica ederiz. Luxell ailesi olarak görüşlerinizin bizler için oldukça önemli olduğunu belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Luxell

Luxell Airfry Pişirme Yapmıyor

7 Ekim 2023 16:084.192

Pişirme sorunu yaşıyorum. Alalı bir yıl olmadı daha zaman kısmı çalışıyor ama ısıtma yok fanları mı bozuldu bilemiyoruz ...

Luxell Airfry Pişirme Yapmıyor

Luxell Pişirmiyor Ve Çalışmıyor

25 Temmuz 2024 18:504.844

Luxell Airfryer aldık daha alalı 3 ay oldu. Bir ses geldi sonra durdu çalışıyor fakat ısıtmıyor pişirme yapmıyor. Elimiz...

19 Haziran 2024 21:385.939

Luxell Airfryer ısıtma yapıyor olmasına rağmen çalışmıyor. Eskiden ses geli...

Luxell Marka Airfryer Arızası

26 Nisan 2024 17:44789

"Teşekkürler yetkili servis ücretsiz tamiri sağladı."

Tümünü Gör
Luxell Davlumbazı Kullanamıyoruz, Yüksek Gürültü Ve Sarsıntılı Çalışıyor!

Luxell DavlumbazıKullanamıyoruz, Yüksek Gürültü Ve Sarsıntılı Çalışıyor!

Ferdi
Luxell Halı Yıkama Makinesi Hüsranı!

Luxell HalıYıkama Makinesi Hüsranı!

Sezen
Luxell Ürün Deforme Olmuş!

Luxell ÜrünDeforme Olmuş!

Sebahat
Luxell Ocak Seçiminde Aşırı Pişmanlık!

Luxell OcakSeçiminde Aşırı Pişmanlık!

Salim
Luxell Döküm Demirden Çıkmayan Leke Sorunsalı