Lumberjack Memory Foam Tabanlık Sorunu, Ortopedik Uyumsuzluk

03 Haziran

19 Haziran 10:24

Daha önce şikayet ar aracılığıyla açtığım Lumberjack şikayeti üzerine müşteri hizmetleri bir defa arayıp konuyla ilgileneceğim, siteden şikayetinizi aldık dendi. Sonrasında hiç aranmadım. Ayakkabı ya da tabanlık kargolamam da istenmedi. Bugün 850li hattı aradığımda sizin talebiniz reddedilmiş dendi. Konunun çözülmesini istiyorum. Eğri bir tabanlığı değiştirmek bu kadar zor olmamalı

Lumberjack Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 4 sa 26 dk
03 Haziran 13:49

FLO'da ürünle ilgili bilgileri yazan kişinin tam ifade edemediğini ve ürünün o nedenle sorun yoktur şeklinde bana geri geldiğini düşünmekteyim. Talebim ayakkabının komple değiştirilmesi değil, iki ayağı birbiriyle uyumlu bir tabanlık yenilemesi yapılmasıdır. Sanırım Lumberjack gibi bir markayı çok zorlayacak bir talepte bulunmuyorum. Kaldı ki kontroller nasıl yapılıyor bilemiyorum ama tabanlıkların birbiriyle aynı olmadığı bakarak da anlaşılmaktadır. Çok mmlik görünse de sol ayak üç dört ve beşinci parmak boşlukta kalıyor ve genel olarak basılı sola kaydırıp rahatsız ediyor.

Lumberjack Logo
04 Haziran 13:35

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Ürün ve hizmetlerle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm talepleriniz için 0850 460 5 655 numaralı hattan bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla LUMBERJACK Müşteri Hizmetleri

09 Haziran 09:45

Şikayeti oluşturmamın ertesi günü arandım, konuyla ilgileniyoruz bilginiz olsun denildi. Sonra haber yok. Benden ne ayakkabı istendi kontrol için, ne tabanlık gönderildi.

15 Haziran 21:57

Hala aranmadım. Şikayetim halen devam etmektedir.

09 Temmuz 14:13

Tekrar müşteri hizmetleri telefonundan aramama rağmen (iki defa da oradan kayıt oluşturdum) halen dönüş yapılmamaktadır. Madem müşteri şikayetleri ciddiye alınmıyor neden bu hat var anlayamıyorum. Acilen dönüş yapılmasını istiyorum.

4 hafta önce

Aylar geçti hala dönüş yapılmadı

2 hafta önce

04.04.2023 Konya Kent Plaza In Street mağazasından aldığım memory taban ayakkabı sadece birkaç kez giymeme rağmen sağ ayak tabanı yerinde durmadığından dolayı öne geliyor ve ayakkabıyı küçüldüğü için de ayağımı acıtıyor. Mağazaya gidip garantiye göndermek istedim. Çalışan arkadaşlar sorunun çözümünü...

Lumberjack Memory Taban Yerinde Sabit Durmuyor

Lumberjack Yırtılan Ayakkabılarını Kabul Etmiyorlar.

1 hafta önce

Yeni aldığım spor ayakkabı kısa bir kullanım sonucu arkadan tabanı ayrıldı. Aldığım mağazadan gönderimini yaptığımda kullanıcı hatası olarak reddedildi. Ofis ortamında iki hafta giyilen ayakkabı nasıl bir zorluk görüp parçalandı çok merak ediyorum. Ben bu kadar kalitesiz bir ürün bu kadar kalitesiz ...

Lumberjack Spor Ayakkabı Taban Büzüşmesi

1 hafta önce

İnternetten Lumberjack pembe kadın spor ayakkabı aldım. Ayakkabının taban kısmı durduğu yerde büzüştü. Ayakkabıyı en fazla 3 veya 4 defa kısa mesafe yürüyüş yaparken giyildi. Firmaya gönderim yaptık bize doğru düzgün bir açıklama yapılmaksızın ürünü geri gönderdiler, ürünlerinin arkasında durmadılar...

2 hafta önce

Haziran ayında aldığım aktif olarak 35 gündür kullandığım Lumberjack marka ayakkabının her ikisinde de taban birleşim yerlerinden açılma oldu. Görselde iki ayakkabının da taban açılması mevcut. Mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum. Markaya olan güvenimiz kaybolmasın

Lumberjack Ayakkabı Sıkıntı Yaşadım

2 hafta önce

FLO mağazasından Lumberjack bir ayakkabı aldım 6 ay garantisi vardı iç taban kısmı delindi yani deforme oldu. İncelemeye gönderdim ama garanti kısmına girmiyormuş iç tabanı kalitesiz ve 2 ayda deforme oldu. Flo sattığı malin arkasında durmuyor yazık? Böyle bilmiyordum FLO yu

0 Yorum

Lumberjack Şikayetvar üye markasıdır